Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 ve 3 güzel ama 3 serbest grafik tasarım tarzı olmuş ve kullanışlılığı düşük 2 güzel ama o çiçek (sanırım) resmini daha gerçekçi bi vektörel yapabilirsin .. ve renklerini daha hoş ayarlayabilirsin yeşil ve gri gibi yada turuncu ve lacivert rengi orada kullanabilirsin... Ama bi yandanda düşününce 3 logo peyzaj için uygun sanırım...
bütün çalışmalar hoşta ilgili firmaya bence en uygun olanı 2.logo.4'te hoş ama daha çok çini,el işleri ile ilgili bir firma için olabilir.1.logo da araba ile ilgili kullanılabilir nacizane fikirlerim buarada emeğine sağlık
2 ve 4 te gidip geliyorum ama 4. için renklerde değişiklik yaparsan daha başarılı olacağına inanıyorum 3te fena değil ama bana biraz karışık gibi geldi
1. logo üzerinde oynanırsa güzel bişey çıkabilir ama peyzajı anlatabilecek bir çalışma olamaz. Olsa olsa radyo logosu olur. Diğerleri renklerinden kaybediyor. Başka çalışmalar yapmanı şiddetle tavsiye ederim. Tabi o klasik desenleri kullanmadan.