Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Polis Özel Harkekat AFİŞ Çalışmam

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
vI59P.jpg

13.01.2013
EKİP-1 / POLİS ÖZEL HAREKAT AFİŞ Çalışmam

slS19.jpg

Afiş Çalışmamda Kullandığım Fotoğrafın Orjinali​

Benzer konular

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Uygulama gayet başarılı fakat bazı sıkıntılar var, örneğin bir mesaj kaygısı yok ortada ..
"Güven demek biz demek.. Güvenli bir yaşam için.. Her şey emniyetiniz içi.. vs." sloganı olmalı..
İkinci olarak seçtiğin font kesinlikle yanlış zira polis insana güven vermeli burada tam tersi etkiyi yaratıyor, korku.. Dolayısıyla bu tür ayrıntılara dikkat etmelisin..
Son olarak bir kaç eksik dışında daha çok film afişine benzemiş diyebilirim..

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
Uygulama gayet başarılı fakat bazı sıkıntılar var, örneğin bir mesaj kaygısı yok ortada ..
"Güven demek biz demek.. Güvenli bir yaşam için.. Her şey emniyetiniz içi.. vs." sloganı olmalı..
İkinci olarak seçtiğin font kesinlikle yanlış zira polis insana güven vermeli burada tam tersi etkiyi yaratıyor, korku.. Dolayısıyla bu tür ayrıntılara dikkat etmelisin..
Son olarak bir kaç eksik dışında daha çok film afişine benzemiş diyebilirim..

Yapıcı eleştirileriniz için ve zaman ayırdığınız için teşekkürler..
Zaten POLİS ÖZEL HAREKATI TANITMAK İÇİN değil bu çalışma.. FİLM AFİŞİ TARZINDA düşündüm.. O sebeple bahsettiğiniz hususlara yönelik bir planlama yapmadım.. Normal Aksiyon Filmi tarzı bir şey düşündüm.. Yani çalışma normal olarak Halka Polis Harekatı tanıtmak kaygısı yok çalışmada bir POLİSİYE-AKSİYON FİLMİ çerçevesini düşünerek öyle oldu..

Tekrar teşekkürler yapıcı eleştiriler ve bilgiler için..

yudup

🌱Yeni Üye🌱
kabiliyetli olduğunuz bir gerçek ancak fontu değiştirmenizi öneririm zira müzede bir gün türünde bir komedi filminin fontunu çağrıştırıyor. Kolay gelsin

zerr6666

🏅Acemi Tasarımcı🏅
BENCE:
font.. evet font olmamış daha sert bir font seçilmeliydi Arial Black gibi..
Ayrıca siyah kalan kısımlar (alt sag gibi) başka bir nişan alan polis konabilirdi... On cepheden namlu postere bakanlara yonelik olacak şekilde...
ama arkadaşların dedigi gibi tebrikler kabiliyetlisin ışık var sende :)

dewildog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merak ettim, görmek istiyorum, resimler görünmüyor tekrar upload edebilirmisiniz

028

🌱Yeni Üye🌱
ilk baktığımda gözüme görselden çok font daha belirgin geliyor dikkati kendide topluyor. ama biraz oynaman gerekiyo sanırım yeri rahatsız edıyor sanki amacın görsel deilse başarılı olmuş diyebilirim

sanalyus

🌱Yeni Üye🌱
Orjinal fotoğrafın bu şekilde kullanılacağı aklıma gelmezdi, iyi çalışmalar