Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Portable mi Software mi?

IsCosH

🌱Yeni Üye🌱
Uzun yıllar Quark kullandıktan sonra birde İndesing e bakayım dedim. makineye kuracam ama Portable diye bi sürümünü buldum 98 MB. birde Softwave 'si var 680 MB lık hangisini kuracağım, acil yardım...

Benzer konular

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Portable sürüm dediğin herhalde usb sticklere atılıp tak çalıştır versiyonu olmalı. Diğerini kurmakta fayda var. Yalnız yazılımın lisansı var.

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Kesinlikle software..
seabis'in dediği gibi..
Portable programları belli bir bilgisayarda sürekli çalışmıyorsan kullanırsın flash diskine atıp..
Sürekli kullanıyorsan software..
portable ileriye dönük sorun çıkaradabilir..

IsCosH

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim... Muhammed kardeşim, esasında bu tip profesyonel dizgiler corelde yapılır buluyorum ama, uzun yıllar Quark kullandıktan sonra alışamadım bu corele, yalnız Quarkın çizim özellikleri yeterli değil, özellikle geometri şekillerinde. başka eski bi programda çizip yapıştırıyordum şimdiye kadar, ama Quark 7.2 var ve artık o çizimleri kabul etmiyor, bin iki tane koyunca otomatik kapatıyor kendini anlamadım. Bende Indasing'e baktım, çizim özellikleri yeterli, yani hem çizim hemde dizgiyi ındesing'de yapmayı düşünüyorum, gerçektende Quark'a çok benziyor. ama muhakkak içinden çıkamayacağım bu sorun olacak ve ben sana ileteceğim,şimdiden çok teşekkür ediyorum. Tavsiye edebileceğin güzel bi çizim programı varsa da bakabilirim... (Çizgi başlangıç, bitiş, neselerin üst ve alt hizaları yada orta noktaları gibi yerleri gösteren kendi klavuz çizgileri olan, çizgilerin yada okların uçunda istenilen değişikliklerin rahat yapılabildiği, iç içe giren şekillerde ortak noktaları ve ortak olmayan noktalyar yakalayabilen, taralı alanlarda trum farkı yapmayan vs vs bir program lazım, anların sen onu. :)))

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkür ederim... Muhammed kardeşim, esasında bu tip profesyonel dizgiler corelde yapılır buluyorum ama, uzun yıllar Quark kullandıktan sonra alışamadım bu corele, yalnız Quarkın çizim özellikleri yeterli değil, özellikle geometri şekillerinde. başka eski bi programda çizip yapıştırıyordum şimdiye kadar, ama Quark 7.2 var ve artık o çizimleri kabul etmiyor, bin iki tane koyunca otomatik kapatıyor kendini anlamadım. Bende Indasing'e baktım, çizim özellikleri yeterli, yani hem çizim hemde dizgiyi ındesing'de yapmayı düşünüyorum, gerçektende Quark'a çok benziyor. ama muhakkak içinden çıkamayacağım bu sorun olacak ve ben sana ileteceğim,şimdiden çok teşekkür ediyorum. Tavsiye edebileceğin güzel bi çizim programı varsa da bakabilirim... (Çizgi başlangıç, bitiş, neselerin üst ve alt hizaları yada orta noktaları gibi yerleri gösteren kendi klavuz çizgileri olan, çizgilerin yada okların uçunda istenilen değişikliklerin rahat yapılabildiği, iç içe giren şekillerde ortak noktaları ve ortak olmayan noktalyar yakalayabilen, taralı alanlarda trum farkı yapmayan vs vs bir program lazım, anların sen onu. :)))
Ne yapacağına göre değişir
hangi işte hangi programı kullanırım sorusunun yanıtını kendin bilmesin..

Yaptığımız şey şu:
Belli bir imalat için elementler, bir çizim programı, bir resim programı ve düşünce..

Resim programı Photoshop tek geçer de..
Çizim programı olarak kullanabileceğin çok alternatif var..

Bunun kararını kendin vericen.

İyi forumlar..