Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Portakal yağıyla ilgili kutu çalışması

busra268

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar portakal yağıyla ilgili bir kutu çalışması yapmaya çalışıyorum ama söylediğim gibi acemiyim. Böyle bir çalışma yaptım beğendiler fakat sizdende eleştiri bekliyorum. Yada düzeltme. (Çokta şevkimi kırmayın:sadsmile:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar portakal yağıyla ilgili bir kutu çalışması yapmaya çalışıyorum ama söylediğim gibi acemiyim. Böyle bir çalışma yaptım beğendiler fakat sizdende eleştiri bekliyorum. Yada düzeltme. (Çokta şevkimi kırmayın:sadsmile:)

https://www.imageto.org/images/x8jMR.jpg

bence başlangıç için güzel bir çalışma çokta kötü değil. Hiç değilse nesneleri renkleri güzel oturtmuşsunuz. Sadece size bir tavsiyem olcak olursa eğer baskı alıcaksanız bu kutuları gradient renk yerine tek renk kullanmanızı tercih ederim. Çünkü baskıda matbaa'cı eğer uğraşmazsa renkler ya daha koyu ya daha açık yada tam net çıkar hani o biraz şansa kalıyor matbaa'cıya kalıyor. O yüzden tek renk çalışırsanız daha iyi olur.Diğer yandan beyaz cok sade kalıyor yani aslında oraya böyle bi gökyüzü atarsan dahada iyi olur gibime geliyor. Yada bulutlar vs. öndede yine meyveler olur. Ama çalışma başarılı. İnşallah istediğin yerlere gelirsin :)

busra268

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim :)) Evet burdan çıkış alma şansına sahibim o yüzden renkleri ayarlayabiliyorum yardımda alarak. Bende beyazlıık konusuna takılmıştım demekki renk atmam lazım haklısın :) tavsiylerin için çok saoll :)

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ederim :)) Evet burdan çıkış alma şansına sahibim o yüzden renkleri ayarlayabiliyorum yardımda alarak. Bende beyazlıık konusuna takılmıştım demekki renk atmam lazım haklısın :) tavsiylerin için çok saoll :)

takıldığın bir yer olursa yardım etceğim bir yer ulaşabilirsin bana. veya e-mail adresin varsa oradanda irtibata geçebiliriz.

hasanizma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hasanatesmedia.com
acemilere bıçaklı çalışma önermem.ilk hatanızdan öyle şeyler duyar öyle bedeller ödersinizki tasarımcılıkta son gününüz olabilir.

reko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bayan nasıl olmuş diye soruyo, millet msn isteyip iletişime geçelim diyo. yok böyle bişey arkadaş :) en üstteki yazıyı ben okuyamadım doğal içerik yazısının üstündeki yazıyı sanki biraz daha okunaklı olabilir gibi. (bende acemiyim)