Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar portakal yağıyla ilgili bir kutu çalışması yapmaya çalışıyorum ama söylediğim gibi acemiyim. Böyle bir çalışma yaptım beğendiler fakat sizdende eleştiri bekliyorum. Yada düzeltme. (Çokta şevkimi kırmayın:sadsmile
Arkadaşlar portakal yağıyla ilgili bir kutu çalışması yapmaya çalışıyorum ama söylediğim gibi acemiyim. Böyle bir çalışma yaptım beğendiler fakat sizdende eleştiri bekliyorum. Yada düzeltme. (Çokta şevkimi kırmayın:sadsmile
bence başlangıç için güzel bir çalışma çokta kötü değil. Hiç değilse nesneleri renkleri güzel oturtmuşsunuz. Sadece size bir tavsiyem olcak olursa eğer baskı alıcaksanız bu kutuları gradient renk yerine tek renk kullanmanızı tercih ederim. Çünkü baskıda matbaa'cı eğer uğraşmazsa renkler ya daha koyu ya daha açık yada tam net çıkar hani o biraz şansa kalıyor matbaa'cıya kalıyor. O yüzden tek renk çalışırsanız daha iyi olur.Diğer yandan beyaz cok sade kalıyor yani aslında oraya böyle bi gökyüzü atarsan dahada iyi olur gibime geliyor. Yada bulutlar vs. öndede yine meyveler olur. Ama çalışma başarılı. İnşallah istediğin yerlere gelirsin
Teşekkür ederim ) Evet burdan çıkış alma şansına sahibim o yüzden renkleri ayarlayabiliyorum yardımda alarak. Bende beyazlıık konusuna takılmıştım demekki renk atmam lazım haklısın tavsiylerin için çok saoll
Teşekkür ederim ) Evet burdan çıkış alma şansına sahibim o yüzden renkleri ayarlayabiliyorum yardımda alarak. Bende beyazlıık konusuna takılmıştım demekki renk atmam lazım haklısın tavsiylerin için çok saoll
bayan nasıl olmuş diye soruyo, millet msn isteyip iletişime geçelim diyo. yok böyle bişey arkadaş en üstteki yazıyı ben okuyamadım doğal içerik yazısının üstündeki yazıyı sanki biraz daha okunaklı olabilir gibi. (bende acemiyim)