Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Poster basmak ıcın makına onerılerınız varmı?

onurtez

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar poster basabilecek bır makına arıyorum

elıme 2 adet makına suruldu

1 tanesı epson 9800 modelı
dıgerı hp 5500

epsonu ana bayısınden arastırdım baskı kalıtesını herkes ovuyor ama bayısı bana m2 basına ortalama olarak 1.5 euro luk murekkep harcar dedı

basıcam baskı zaten ortalama olarak 1.5m x1m lık bır baskı olucak ortalama 3.5 tl lık murekkep yerse hıc hesaplı olmıcak dıye dusundum. dedım demekkı :) baska makınalar var bu ıs ıcın

ben hızlı ve en ucza poster nasıl basabılırım kısacası :) yada bu dedıgım makınalar nasıl olur bu ıs ıcın

Benzer konular

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bizde hp 510 var, daha bugün kürekkep tankı taktırdık, çok ucuza gelecek mürekkep sarfiyatı ama ne kadara gelecek bilmiyorum :) 3.5 tl den aşağı olduğu kesin

onurtez

🌱Yeni Üye🌱
@Hugareva
Sımdı onerılerınız nedır 1.5 x 1 lık bır postr kagıdına sanırım kuse kagıt tır herhalde

nasıl bı makına onerırsınız hp 510 ısımı gorurmu sızce :) bana 1 baskı bu olculerde ortalama nekadar a patlar merak edıyorum acıkcası bılmedıgım bı sektor cok zorlanıyorum

zarara gırmek makınayı alıp bosta tutmak ıstemıyorum

digitalmaster

🌱Yeni Üye🌱
Hocam şimdi Hp baskı kalitesinde iyidir ona laf yok, ama maliyeti de bir o kadar iyiymiş hani. Şimdi bir de sen iç mekan değil de dış mekan çalışacaksan o fiyat kurtarmaz muhtemelen senin. Roland'ın 160'lık makineleri var, m2 maliyeti 0.5 dolar ile 1 dolar arası gibi bir şeyler olması lazım, onlara bak derim. Ayrıca poster baskılarında kullanılan kağıt kuşe kağıt değil bildiğim kadarıyla.

onurtez

🌱Yeni Üye🌱
matbaacıların basma yontemı nedır ?

1 adet aldıgında 10 tl den basıyor
ıste 1000 tane alırsan nerdeyse 1 2 tl ye gelıyor demekı onu ortalama 0.4 - 0.6 krs arası maal edıyorlar

+ olarak posterden katım hanı su unlulerın posterlerı oluyor ya kaygan bı kagıt o kagıdın adını bılen varmı ?

hdbaski

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
matbaacıların basma yontemı nedır ?

1 adet aldıgında 10 tl den basıyor
ıste 1000 tane alırsan nerdeyse 1 2 tl ye gelıyor demekı onu ortalama 0.4 - 0.6 krs arası maal edıyorlar

+ olarak posterden katım hanı su unlulerın posterlerı oluyor ya kaygan bı kagıt o kagıdın adını bılen varmı ?

matbaacıların diğer makinelerden ayıran en büyük önemli özellik boyanın tabaka olarak mikron düzeyi ile ilgili,yani kar etmek istiyorsan mikronu düşük atan makineleri incele.Bu makineleri satan bir tanıdıoğım var istersen nbir ara Müracat sefa bey;Sıfır beşyüzkırkbir yediyüzseksendokuz bindokuzyüzelli

onurtez

🌱Yeni Üye🌱
ılgınız ıcın tesekkurler yarın ılk ısım aramak olucak mesaı saatlerınde

r3h4

🌱Yeni Üye🌱
elimde satılık hp 5500 ps modeli var, poster, canvas, folyo vs. istediğin gibi baskı yapabilirsin. Baskı maliyetide oldukca uygun. iletişime geçersen sarfları ile ilgilide sana bilgi verebilriim.

Ugurkan83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teknen olacağına teknesi olan arkadaşın olsun daha iyi demiş atalarımız.. bu söz tam senlik sanki ;)

Anthro

🌱Yeni Üye🌱
Konu biraz geçmiş ama, matbaa baskısı ile dijital baskı bambaşka şeyler diyebiliriz. matbaa seri üretim mantığındadır diyelim özetle. çoklu baskı yapacaksan, matbaanın maliyetine hiç bir dijital baskı makinesi ile ulaşamazsın. fakat farkı şu ki, matbaa baskısında tek bir nüsha da bassan, çalışmanın montaj, film ve kalıp masrafları ile karşılaşacaksın. işte o nedenle 1000 ve üzeri baskı yaptığın zaman bu dijital baskıdan ekstra olan "montaj, film, kalıp" maliyetlerini, baskı maliyetleri ile karşılarsın. ama 50 tane baskı yaparsan dijital baskı senin için daha ekonomik olur. dijital baskı, adından da anlaşıldığı üzre dijital çalışmayı direkt bilgisayardan alarak mürekkep yazıcı kafaları ile yazan, (printer şeklinde yani) sistemdir. yani mesela 3 nüsha basarsan 3 tl, 100 nüsha basarsan 100 tl, 1000 adet basarsan 1000 tl maliyeti olur. ama aynı iş matbaada 3 tanesi 200-300 tl dir, 1000 baskı da en fazla 400 tl'ye malolur. (rakamları sallıyorum tabi. mantığı itibariyle böyle yani)

olympos07

🌱Yeni Üye🌱
Konu epey geçmiş ama Epson 9700 modelinin kampanyası var. Araştırın Lütfen. Ayrıca Epson Türkiyede yeni bir dağıtıcı ile çalışıyor. Kartuş rakamlarını görmenizi şiddetle tavsiye ederim...

clubber59

🌱Yeni Üye🌱
elimde satılık hp 5500 ps modeli var, poster, canvas, folyo vs. istediğin gibi baskı yapabilirsin. Baskı maliyetide oldukca uygun. iletişime geçersen sarfları ile ilgilide sana bilgi verebilriim.

Makinayı sattın mı? elindemi halen.. umitersoz- @ htmail ulaşabilirmisin satmadıysan

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com
poster basmak için en ideal makineler bence epson dx5 makinelerdir... baskı maliyeti de 0.40 dolar sadece boya maliyeti... bir çok firma satmakta farklı farklı modelleri... bizde bunlardan biriyiz... yaklaşık şu anda çalışan 70 adet dx5 makinemiz var hepside sorunsuz çalışıyor...2e ileri teknoloji ürünleri diye ararsanız bize ulaşabilirsiniz...

iyi çalışmalar...