Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PrinStar makinada sorun

demente

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biz 2. el PrintStar 320'lik GZ serisi xaar makina aldık. Aldığımız yer bilgisayarını icraya kaptırmış, kendimiz yeni bi bilgisayar aldık ve programları kurduk, daha önce kullanan kişi bildiği tüm ayarları yapmasına rağmen makinayı hiç çalıştıramadık. Yani bozuk baskı falan değil, makina hiç çalışmaya başlamadı.

Yaptıklarımız:
-iprint2,8, GZPGJ(1,10-1,09-1,08-1,07 versiyonları) ve InstDrv programlarını kurduk.
-Bios'ta com ayarlarını ecp+epp olarak değiştirdik
-Epson Stylus Pro ESC/P2 yazıcısını bilgisayara tanıttık
-USB Donge bilgisayarın üzerinde takılı
-Kabloları yeniledik
-Bilgisayar zaten sıfır.

Belki buradan bu makinayı kullanan ve bir bilgisi olan vardır.

Aslında servis çağıracaktık ama servis 500$+yol+yemek+kalacak yer parası, kısaca 1.000TL masraf çıkardı. Servise kalmadan kendimiz çözebilsek çok iyi olacak çünkü makinayı yeni aldığımız için borç gırtlakta diyebiliriz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Biz 2. el PrintStar 320'lik GZ serisi xaar makina aldık. Aldığımız yer bilgisayarını icraya kaptırmış, kendimiz yeni bi bilgisayar aldık ve programları kurduk, daha önce kullanan kişi bildiği tüm ayarları yapmasına rağmen makinayı hiç çalıştıramadık. Yani bozuk baskı falan değil, makina hiç çalışmaya başlamadı.

Yaptıklarımız:
-iprint2,8, GZPGJ(1,10-1,09-1,08-1,07 versiyonları) ve InstDrv programlarını kurduk.
-Kabloları yeniledik
-Bilgisayar zaten sıfır.

Aslında servis çağıracaktık ama servis 500$+yol+yemek+kalacak yer parası, kısaca 1.000TL masraf çıkardı. Servise kalmadan kendimiz çözebilsek çok iyi olacak çünkü makinayı yeni aldığımız için borç gırtlakta diyebiliriz.

Para ayarlayıp servis çagırın. Yoksa iş içinden iyice çıkılamaz hale gelir .

arif ışık

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaşım bendede printstar Yani (chameleon 3208 ) baskı makinası var.sorunun ne olduğunu tam anlayamadım ama bence sen benle bi bağlantıya geç ben antalyada reklamcıyım ve 2,5 senedir bu makinadan kullanıyorum sorun bence rip programından eğer yanlış bişey yazdıysam herkesten özür dilerim.ben sadece yardım etmek istiyorum ama bana nasıl ulaşırsın bilmiyorum gerekirse tel nomuda veririm ama yasakmı bilmiyorum forum sitelerinin yabancısıyım

arkanreklam

🌱Yeni Üye🌱
kuzen windows xp se kurduğun çalıştıramazsın, 2000 kurman gerekiyor.
com-1 ve lpt portlarını kontrol et.(com-2 olabilir)
yinede zorlanırsan 0**********

Moderatör tarafında düzenlendi:

reklamci46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o makınayı kır parçala at çünkü o makınayı prodigital diye bir firma getiriyor

demente

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o makınayı kır parçala at çünkü o makınayı prodigital diye bir firma getiriyor

çok haklıymışsın, kendi servisini çağırdık, sözde yaptılar, aradan 1 fata geçti ve makine yine bozuldu. Servis telefonda yılanın içindeki film kablo bozuktur dedi, film kablonun içindeki tüm telleri ohm metre ile test ettik, hepsi sağlam. ama servis o kablolar bozuktur diye ısrar ediyor ve takımını 900$'a yollayayım diyor.

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hani çok iddialı değilim ama bence sen bilgisayar malzemeleri satanlardan kablonun teknik özelliklerine göre arattır inana o paranın 10/1 ine işi çözersin eğer sroun kabloda ise

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com

Yaptıklarımız:
-Kabloları yeniledik
-Bilgisayar zaten sıfır.

arkadaşım sorununu halen çözemediysen yardımcı olabilirim. özelden msj at numaramı vereyim. servis sorun değil telefonla halledebiliriz sanırım. aynı makına bende vardı pazar gunu satıldı ve kurulumunu yaptım . yardımcı olabılırsem sevinirim

ossgur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.freelinereklam.com
Abi XAAR MAKİNA ALMAYIN TEK ÇÖZÜM BU SATICI SİTE ULAŞIRSA XAAR KAFA DERSE KAYBOL DİYİN... :) XAAR MAKİNA KULLAN AT MAKİNASIDIR. KAFALAAR TIKANIR KULLANIP ATARSIN. OLAY BU.. MAKİNA 2. EL 3. EL OLUR PARAYLA BİLE İYİBİR SERVİS BULAMASSIN...

NE GEREĞİ VAR XAAR SORUNLU MAKİNALARLA İŞ YERİNDE SİTRESS YARATMAYA...

hizreklam

🌱Yeni Üye🌱
Bende de GZ PrinStar 3200 / 12 Kafa / 6 Renk Makina Var.. Alalı 3 Ay Oldu Elimden Geldigince yardımcı Olmak İsterim.
Yazdığınız Yazıdan Anladığım kadarıylada İPirint Programınının 3,5 versiyonunu kurmanız gerekiyor. Önce makinanın çalışması için proğramdan Online Olması Lazım ...

interdijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.interdijital.net
abi xaar makina almayın tek çözüm bu satıcı site ulaşırsa xaar kafa derse kaybol diyin... :) Xaar makina kullan at makinasıdır. Kafalaar tıkanır kullanıp atarsın. Olay bu.. Makina 2. El 3. El olur parayla bile iyibir servis bulamassın...

Ne gereği var xaar sorunlu makinalarla iş yerinde sitress yaratmaya...
aynen katılıyorum birileri bu printstar,prodijital gibi makineleri piyasa sürdü,insanlar daire sattı,kredi çekti,sonuç ne oldu koca bir sıfır.makinaya 10.000 $ fazla vermemek lazım para kolay kazanılmıyor