Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pro-graf kartvizit çalışmam...

prograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pro-graf.com
DxnL1.jpg

sizce nasıl 1000 adet bastırmıştım :)

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Kartı verirken yanında birde büyüteç hediye edersen güzel :D :D kusura bakma kardeşim ama neden o kadar küçük karakter kullandın iletişim bilgilerinde okumakta güçlük çektim şahsen ben :) daha güzel olabilirdi çok sade geldi bana emeğine sağlık ;)

tirilye

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sağdaki bilgisayar ikonu yerine farklı birşey olsaymış daha iyi olurmuş gibi geldi. Onun dışında gayet güzel.

prograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pro-graf.com
yorumlar için teşekkrler yeni kartvizitimde bu dediklerinizi düzelteceğim ;)

ekeshemall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kullandıgınız bilgisayar boyutlandırılabilirdi ufak tefek gölge oyunları ile.. logo pek değil ama yazılar çok küçük.. kullanmış oldugunuz dikey ve yatay çubuklar için çerçeve taşması sağlanabilirdi.. Ayrıca kullanmış olduğunuz dikey çubuk gereksiz ve göz yorucu geldi... davamlar ve başarılar..

bitekno

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslarin soyledigi gibi cok ufak yazilar, kullanacaginiz resimde fonla yakin olmasa iyi olur bence...

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Kırmızı çizgi ya alt yada üst tek yönlü bir şekilde bitmeliydi bence :) Eline sağlık

gokselkaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gokselkaya.blogspot.com
kartvizit yaparken bantlar bant içine adresi yazmalar, figürler bunun gibi şeyler işleri basitleştirir, minimal ve net ve sadecelik ufak ince dokunuşlar daha hoş durur gözü yormaz...