Neler yeni

profesyonel 3d kullanicisi ariyorum

yediveren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaslar, yeni üretilen bir bira firmasina 3d sise calismasi yapilacak...
beraber calisabilecegim arkadaslar lütfen bana
**************** 'den ulassinlar

Selamlar

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
burda aradığın şekilde 3d bilen birini bulamayabilirsiniz. Bu formu daha çok 2d üzerine kurulu bir mantık yapısı var bildiğim kadarıyla. Ancak tr3d.com da size yardımcı olacak belki burada da üye olan arkadaşlar çıkacaktır. kendim her ne kadar sizin işlerinizi görecek kadar 3d bilsemde, biri animasyon istenirse yapamam, diğeride bütün herşeyi ile istediğiniz yapsamda inancımdan dolayı bu tür bir işte sorumlu olmak istemem.

yediveren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle söylemeliyim... öyle detayli birsey istemiyorum...
bildigim kadari ile pek cok bira reklami 3d hazirlaniyor.
benim icin hazirlanmasi gereken 2 adet bira ve 2 adet su calismasi var,
animasyon olarak degil sadece cizim yapilacak, isimi belki profesyonel fotografcilarda cözebilir ama cizimin daha yararli olacagini düsünüyorum.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟

bu arkadaş 3d kullanıyor mail atıyorum ulaşabilirsiniz...

yediveren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlanın geçerliliği bitmiştir. ilgilenen tüm arkadaslara tesekkür ederim