Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Profesyonel Afiş Koleksiyonumdan.. 6.Çalışma

retinalsin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
previewwp.jpg

İçerik:

*4.25x6.25 inch, CMYK, 300 DPI, Baskıya hazır..
*Kolay fotoğraf ekleme fonksiyonu,
*Kolayca yazı efektlerinin ve renklerinin değişimi,
*1 PSD Dosyası.
*Afişte kullanılan fontlar..

Teşekkürler / Yorumlarınızı bekliyorum..:wink:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
graphicriver
siz şuan bu benim mi diyorsunuz yoksa piyasadaki ürünlerimi ortaya koyuyorsunuz anlamadım çünkü bu çalışma sizin değil olamaz çünkü ben profesyonel bir grafiker dünyadaki tüm piyasadaki afişleri az çok tanırım ve bu çalışma envato şirketinin graphicriver adlı alt şirketinin üretimidir piyasa fiyatıda 5-10 dolar arasındadır.

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
graphicriver
siz şuan bu benim mi diyorsunuz yoksa piyasadaki ürünlerimi ortaya koyuyorsunuz anlamadım çünkü bu çalışma sizin değil olamaz çünkü ben profesyonel bir grafiker dünyadaki tüm piyasadaki afişleri az çok tanırım ve bu çalışma envato şirketinin graphicriver adlı alt şirketinin üretimidir piyasa fiyatıda 5-10 dolar arasındadır.

bu mesajın gerçeklerle alakası yoktur
sayın hocamız çok başarılı bir grafikerdir. yazdıklarım tamamen bilgisizliktendir:wink:

ysnoksuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bannerci.net
graphicriver

Hocam aynen katılıyorum size...

Keşke kendini yormasaydın be kardeş..
Bak burada hazırı vardı...
https://www.graphixshare.com/photoshop/163772-graphicriver-typography-flyer-bundle-4-in-1.html

Ya şu grafikerler bir türlü sıkılmadı bu hareketlerden....

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Bu ne şimdi şaka mı.? Adminler niye bu konuyu ve konuları hala açık tutuyor anlamadım. Arkadaşı da tebrik ederim takibinden dolayı.!

life396

🌱Yeni Üye🌱
ben grafik konusunda acemiyim, çok fazla bilgim yok, bu işi öğrenmek istiyorum. öğrenmeye hoş bir parti afişi hazırlamakla başlamak istiyorum, bana önerebileceğiniz program var mı ya da yol gösterebilir misiniz? :)

prozium

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afişe bir baktım , avatara bir baktım, sonra tekrar afişe baktım
dedim "olamaz". "yok canım mümkün değil" dedim.

brkylmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.burakyilmaz.com.tr
çok komik bi paylaşım olmuş, takipçliği ve hassasiyetinden ötürü arkadaşları tebrik ederim.

bu tarz sunumlar şöyle olabilir : bu orjinali bende indirdim ama surası surası ile oynayıp birşeyler yapmaya çalıştım o zaman amenna ama bunu aha yaptım demek karşındakini salak yerine koymakla eş değer değil mi?

Roocaster

🌱Yeni Üye🌱
ne kadar boş yorumlar var işte bu adam bunu yapamaz falan die al burada internette buldum bak die arkadaşlar posteri yapan arkadaş bu konuyu açan arkadaştır. ve yaptığı bu ürünleri envato şirketinin bi sitesi aracılığı ile satmaktadır. graphicriver sitesinde gurur duyduğum türk arkadaşlardan birisidir. bilmeden çamur atmayın

kamilaktemur

🌱Yeni Üye🌱
Graphicriver'da sunulanlar ortaklık programı ile sunulan içerikler.Yani arkadaşın da bunu yapıp graphicriver ortaklık programına katılmış olması muhtemel.Bence arkadaşın yorumunu beklemeden yargısız infaz yapmamalı.

retinalsin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok gereksiz, saygısızca yapılan yorumlardan dolayı (hiçbir yorum yapmadığım halde) Yaklaşık 1 senedir Grafikerler.net adresine girişim yasaktı. Bundan dolayı bu yorumlara cevap veremedim.. Bu çalışmalar bana aittir, hırsızlık-çalıntı v.s v.s ithamlarda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu şekilde desteğiniz bizleri çok bahtiyar etti. Selametle.