Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Projeme Logo Çalışması

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Arkadaşlar bir proje geliştiriyoruz. Tasarım platformu gibi olcak ama herkez katılamayacak yarışma sahibi takım arkadaşı olarak gördügü kişileri sadece yarışmaya girmesini sağlayacak neyse yaptıgım logoya geliyim patenti alınmıştır :)

7mfx5.jpg

Benzer konular

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Güzel olmuş da patent konusunda bir yanlışlık olmasın?
Patent değil de belki başka bir şeydir o.

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Projenin patenti alınmıştır logonunda telif hakkıda alındı :D Pardon ben yanlış anlatmışım.

HANZALA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum, çok şık bir çalışma olmuş. Eline, emeğine, fikrine sağlık.
Yalnız bir katkım olabilir mi? Form olarak beyine benzettim. Bilmiyorum siz de o niyetle mi yaptınız. Şekli biraz daha beyin formuna dönüştürseniz nasıl olur? Hani omurilik filan arka en uç tarafta olur ya, o bakımdan.
Selamlar, sevgiler...

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Dostum, çok şık bir çalışma olmuş. Eline, emeğine, fikrine sağlık.
Yalnız bir katkım olabilir mi? Form olarak beyine benzettim. Bilmiyorum siz de o niyetle mi yaptınız. Şekli biraz daha beyin formuna dönüştürseniz nasıl olur? Hani omurilik filan arka en uç tarafta olur ya, o bakımdan.
Selamlar, sevgiler...

Önce degerli yorumun için teşekkür ederim arkadaşım evet beyin olarak bende tasarladım onu fakat omurilik falan oraya gitmiyor denedimde en iyi şekil bu :)

oalperenc

🌱Yeni Üye🌱
Projeyi gelistiren ekipte bende varim :) tanere logoyu cok basarili bir sekilde cikarttigi icin tesekkur ederim lakin platform bir yarisma platformu degil sanal ofis platformudur. İlerleyen gunlerde beta asamasinda yayina sunulacaktir...

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
E başarılar o zaman size :) Logo da fena olmamış, emeğine sağlık.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
ben de çok beğendim ancak fikir ile soru işareti birleştirmesini tam olarak yapamadım.
fikir gelince soru işareti gider yerine ampul yanar.
eline sağlık

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
ben de çok beğendim ancak fikir ile soru işareti birleştirmesini tam olarak yapamadım.
fikir gelince soru işareti gider yerine ampul yanar.
eline sağlık

Teşekkür ederim yorumun için bende önce ampulle ilgili calısmalar yaptım fakat sonradan herkezin akılında bir soru işareti oldugundan dolayı böyle bir logo çalışması yapmak aklıma geldi :)