Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PS Açılırken FMcore.exe hatası veriyor?

leonidas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhaba...

Genel olarak PC lerde karşılaştğım ve bir türlü çözemediğim/anlayamadığım :) bir sorum olacak..

Pc de Photoshop açılırken
FMCore.exe has been stopped. Please start it from the Windows Control Panel for universal Type Client and then relaunch adobe photoshop CS5..

Bu hata nedir neden bilgisayarım böyle bir hata verir,, Çözümü nedir..

Sizlerden bu konuda yardım rica ediyorum...

Paylaşım için şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
Anladığım Kadarıyla Font,larla ilğili ortaya çıkan sorun
"Extensis Suitcase Fusion" Font proğramı Yüklümü? Veya Başka

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
" Windows: Choose Start > Control Panel > Universal Type Core. Click Stop or Start.

NOTE: With the Universal Type Core running, you do not need to keep the Universal Type Client open to keep fonts active or to activate fonts with the auto-activation plug-ins. "

kontrol panelinden fmcore.exe yi kapattıktan sonra tekrar başlatmalısınız. daha önce kullanılmış yada mevcut font klasörünü kullanan fmcore dosyası adobe server ile iletişim kuran bir uygulama... manuel olarak kaldırısanız sorun düzelecektir.

leonidas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
" Windows: Choose Start > Control Panel > Universal Type Core. Click Stop or Start.

NOTE: With the Universal Type Core running, you do not need to keep the Universal Type Client open to keep fonts active or to activate fonts with the auto-activation plug-ins. "

kontrol panelinden fmcore.exe yi kapattıktan sonra tekrar başlatmalısınız. daha önce kullanılmış yada mevcut font klasörünü kullanan fmcore dosyası adobe server ile iletişim kuran bir uygulama... manuel olarak kaldırısanız sorun düzelecektir.

dostum " Windows: Choose Start > Control Panel > Universal Type Core. Click Stop or Start.

bu neyin yolu nereden başlayıp nerde bitiyo.. bi açıklarsam daha aydınlatıcı olur...

Bu arada bilgisayarda suitcase yüklü....

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar merhaba...

Genel olarak PC lerde karşılaştğım ve bir türlü çözemediğim/anlayamadığım :) bir sorum olacak..

Pc de Photoshop açılırken
FMCore.exe has been stopped. Please start it from the Windows Control Panel for universal Type Client and then relaunch adobe photoshop CS5..

Bu hata nedir neden bilgisayarım böyle bir hata verir,, Çözümü nedir..

Sizlerden bu konuda yardım rica ediyorum...

Paylaşım için şimdiden teşekkürler...

dostum " Windows: Choose Start > Control Panel > Universal Type Core. Click Stop or Start.

bu neyin yolu nereden başlayıp nerde bitiyo.. bi açıklarsam daha aydınlatıcı olur...

Bu arada bilgisayarda suitcase yüklü....

Sorununuz PC tabanlı olduğundan ;

Windows (başlat menüsü) - kontrol paneli ardından universal Type Core uygulamasına tıklamanız gerekiyordu.

suitcase ile çakışma sorunu da olabilir. Ayrı ayrı kontrol panelinden kaldırmayı deneyiniz.

kolay gelsin.

leonidas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya arkadaşlar çoook pardon bu kontrol paneli nerede... :))

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
Arkadaşım bu "Extensis Suitcase Fusion" Kurulu Demişsin Bu sana rahat vermez kaldır kurtul
Bendede Aynı Sorun Yarattı bu Pro. Bende PC,den Kovdum Gitti:)

leonidas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fontları tutmak ve lolayca kapatıp açmak ve obsesif önizleme için var mı başka bir program önerin...

Bu arada bu universal type....... denetim masasında nerede... :)