Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ps de düzenlenen fotoğrafları Ai de açmak

Ozgur A.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum, Photoshop'ta arka fonu temizlediğim ve düzenlediğim fotoğrafları transparan şekilde kayıt ediyorum. Fakat bu fotoğrafları İllustrator de açınca arka fon beyaz olarak geliyor. Mesela İllustrator de seçmiş olduğum arka plan mavi tonu, Photoshop'tan gelen fotoğrafın arka fonu beyaz olduğundan yapamıyorum. Nasıl halledebilirim acaba bu sorunu?

Benzer konular

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Transparan şekilde kayıt ediyorum derken hangi formatta kaydediyorsun bu önemlidir. Bazı formatlar transparan desteklemez.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
PSD olarak kayit etmelisiniz... daha sonra Ai geldiğiniz zaman File - Open dedikten sonra zeminsiz gelmesi gerekiyor

Ozgur A.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
PSD olarak kayit etmelisiniz... daha sonra Ai geldiğiniz zaman File - Open dedikten sonra zeminsiz gelmesi gerekiyor

çok teşekkür ederim.. ben file>open yapmadan direk sürükleyip atıyordum.. Sanırım ondan kaynaklanıyomuş sorun.. sağolunn

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
png olarak

Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum, Photoshop'ta arka fonu temizlediğim ve düzenlediğim fotoğrafları transparan şekilde kayıt ediyorum. Fakat bu fotoğrafları İllustrator de açınca arka fon beyaz olarak geliyor. Mesela İllustrator de seçmiş olduğum arka plan mavi tonu, Photoshop'tan gelen fotoğrafın arka fonu beyaz olduğundan yapamıyorum. Nasıl halledebilirim acaba bu sorunu?

kesinlikle tavsiyem png:kiss1: