Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

psd dosyası bozuldu acil destek

Rpx

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar calismayi yapıp psd dosyasını kaydettim fakat actigimde bos arka plan cıkiyor sadece. acaba o deil mi diye baktım, ayni ebatlarda yeni dosya yarattım ve kaydettim 750 kb sadece. ama eski calismam 204 mb ve arkaplan cikiyor tek nasıl oluyor bu?:(

Benzer konular

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
üzerine farkında olmadan başka bir kayıt eklediniz galiba. kayıt üzerine yapıldıysa geri alınamaz. can sıkıcı bir durum :S

Rpx

🌱Yeni Üye🌱
Nasıl yani:S kayıt üzerine. bos dosya 204 mb gorunuyor

Rpx

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar tuhaf bi durum oldu simdi , denemek icin indesign dosyasına attım psd'yi ya atarken icerik gorundu eksi calismam, psd actıgımda arka plan cıkiyor acil yardım cok onemli bir calisma benim icin

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
başka programda açıldığına göre Ps de bir sorun olmuşa benziyor. programı kapatıp açın. yine olmazsa bilgisayarı resetleyin. Böyle hataları Ps ram de yer kalmayınca verebiliyor.

Rpx

🌱Yeni Üye🌱
dosya gitmis galiba. indesign a tam sürüklerken çalısmnın resmi gorunuyor, ama icine bırakınca siyah arka plan cıkıyor tek psd'dede cıkan gitti dosya,var. o kadar emek gitti. tek emek degil yaratıcılıgım da tavana vurmustu, yani gorseniz tasarımı gittigine aglardınız.

Rpx

🌱Yeni Üye🌱
:crying::crying::crying::crying: anneeeee gitti psd

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
benimde başıma çok geldi bu olay. Ps de otomatik bir kayıt özelliği yok malesef. ama cs6 da var. cs6 çıkıncada bu sorunlar kalkacak İnşallah.

Rpx

🌱Yeni Üye🌱
benimde başıma çok geldi bu olay. Ps de otomatik bir kayıt özelliği yok malesef. ama cs6 da var. cs6 çıkıncada bu sorunlar kalkacak İnşallah.

simdi dosya kaydedilmis zaten bos dosya 206 mb gorunur mu? aynı ebatta bos dosya actim 75 kb. anlamadıgım o yani, artı indesign a suruklerken gorunuyor calisma icine bırakınca yine tek layer geliyor :S

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
kayıtta kod hatası ile 200 değil 5gb dosyanız bile olsa boş gözükebilir. Şuan Ps açmıyorsa psd dosyası çalıştıran başka programlarda bu dosyayı denemek. Onlar açabilirse ne mutlu.
Ama bence pek umutlu olmayın derim. şuan başka bir çözüm gelmiyor aklıma :(

Rpx

🌱Yeni Üye🌱
kayıtta kod hatası ile 200 değil 5gb dosyanız bile olsa boş gözükebilir. Şuan Ps açmıyorsa psd dosyası çalıştıran başka programlarda bu dosyayı denemek. Onlar açabilirse ne mutlu.
Ama bence pek umutlu olmayın derim. şuan başka bir çözüm gelmiyor aklıma :(

peki ben bu calismayi 2 gunde yaptım, calisirken zaten 10 dkde bir kaydederim, yani neden son hali sadece bir siyah ekran, en azından bazı syleri de kaydetmeliydi. son kayıtta bir hata oldu diye hepsini sildi galiba. psd gitti diye de ağlanmaz ki:(

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
benimde başıma geldikten sonra kayıttan işim bittikten sonra bir kopyasını alırım her zaman. sizin 2 günde yaptığınız her kayıt düzgün olmuş ama son kayıt bozmuş demekki.