Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

psd to corel

escape_lea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar elimde aşağıda gördügünüz logo var. Bu gördüğünüz logo 3d olarak tasarlandı, şu an gördüğünüz psd haline dönüşmüş şekli.
ben bunu bir kartvizit tasarımında kullanmak istiyorum. şimdi psd şeklindeki bir resmi nasıl kaydedeyim ki corel drawda güzel gözüksün. bu resimi nasıl corel e aktarabilirim. en az bozuılma ile. ( renkler açısından )

61151300js2.jpg

Benzer konular

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
transparent backraund yaparak psd kaydedin resmin büyüklüğüne görede dpi yını ayarlayın corele alın hiç bir sorun olmaz;
(Not: boş bir layer açın, obje ile layerleri birleştirin daha sonra corele taşıyın yoksa verdiğiniz effecktler kaybolur)

Son düzenleme:

cibril

🌱Yeni Üye🌱
hiç bir sorunun yok aslında tiff kaydet baskıya sok işin görülür ama yinede corelde olsun diyorsan tiff kaydet corele importla renkleri monitörde deforme olmuş görsende baskıda beklediğin etkiyi alabilirsin...

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Baskıda sadece renk konusunda sıkıntı yaşarsınız. Görselin renkleri CMYK renk uzayına çevrildiğinde göründüğü kadar parlak/canlı olmaz.

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tiff yapıp corele alın. Etarfındaki beyazı istemiyorsanız path yapın. Corel X3 PSD destekliyor fakat filmde sıkıntı çıkartır.Eklediğiniz resmi Edit yaptığınızda photoshopla açın. Renkler bozulmuşsa baskıda da öyle çıkacaktır.

İyi çalışmalar.

secilkiremitci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayın thematrix rica etsem dpi alın corele aktarın demişsiniz, o bölüme kadar dediklerinizi aynen uyguladım ama dpi nasıl ayarlanır konusunda bir bilgim yok vaktiniz olursa bu konuyu açabilirseniz çok sevinirim.yeni öğrenmeye çalışan bir öğrenciyi çok mutlu edersiniz.

HSNBLR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.venoo.net
Hocam Photoshopta yeni bir sayfa açacağın zaman dpi 72 olarak görünür. Bunu 300 yaparsan aradaki dağlar kadar farkı göreceksin :)