Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ptohoshop ta tiff kaydetme sorunu yardım

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar photoshop cs3 de yaptığım bir dekupeyi arkası transparan olacak şekilde nasıl kaydedip tiff olacak ama mac de freehand 9 da arkası transparan olarak açarım pc den > mac!e >tif olarak > transparan çağırabilirim

yardımlarınızı esirgemeyim

şimdiden teşekkürler

Benzer konular

BabyStopMe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben normalde PhotoShop'da yapmış olduğum transparan resimleri Photoshop açıkken Corel'de açık oluyor.. PhotoShop sayfasından tutup corel sayfasına sürüklediğimde dekube bir resim olarak ekliyor. Freehand çalışmadım hiç ama dediğim yöntemi bi uygula istersen olabilir.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
şimdi benim bunu öyle yapmak zorundayım her halukarda yaparım ama kurs da hocamız öyle istiyor yazdığım gibi kursta mac kullanıyoruz ve pc 7.0 freehand 9 kullanıyoruz bende evden dekupe edip mac e göre ve tif olacak şekilde transparan olması lazım

yardım ederseniz çok sevinirim

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
asdasc.jpg

yanlışmı anladım bilmiyorum biraz yorgunum ama bu şekilde kayıt yaparsanız sorun olmayacaktır transparan konusunda

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
abi onu da dedim cliping mask yaparak ama yuraı bölüm none ondan olmuyo olmasın

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
yok none olmasıyla ilgili değildir ama normalde bu şekilde tif olarak kayıt yaptıktan sonra corel ve freehande transparan olarak gelir çalışman ama tabiki çalışman transparan ise!

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet öle ama neden gelmiyorsa analamadım :S

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım dediğini Tam Anlamadım Ama Galiba Arka Plan Sayfasından Söz Ediyon Galiba
Öyleyse Arka Plan Katmanını Sil Öyle Kaydet Tif Olarak Çağırdığında;da öyle Gelir