Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Punk Gruplar Konser Afişi

orangelessons

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
myspace.com
Merhabalar.

Punk grupları için konser afişi hazırladım keni çapımda. Bakalım beğenebilecek misiniz. Ayrıca afiştekiler doğru değildir. Yani o gruplar gelmiyor ülkemize :)

punkafiscopyld9.jpg

Benzer konular

Telve

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazılar klas olmuş ama biraz daha okunaklı olabilirdir.Birde arkadaki stroke yazıyı daha okunmaz hale getirmiş.Birde arkadaki resimler çıplak olmuş çerçeve ya da buna benzer değişik bişeyler olabilirdi.Ama genel olarak güzel görünüyor.Tebrikler.

orangelessons

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
myspace.com
Arkadaki stroke yazıları hususi öyle yaptım, yani stroke yazılar olması lazımdı. Çünkü yaptığım bir afiş Punk-grunge-powerrock gruplarının afişleri. Genelde punk tarzı grupların afişleri böyle tuhaf ve etkileyici oluyor. Arka plan resmide grunge style oluyor. Resimler evet çıplak oldular ya =) onları warplka falan değişik şekiller haline getirecektim. Boşver dedim gece gece bide onlarla uğraşmayayım :) Çok sağ ol bu tatlı yorumun için arkadaşım.

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
konuya uygun yazılar fon... ama grup resimleri çok yavan kalmış çerçeve olmasada kenarlara bi yumuşaklık verebilirsin bence bide 13 20 23 tarihlerin dışırndakilerde neden renk kullandın ii durmamış bence

orangelessons

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
myspace.com
Aslında takvimdekiler rengarenk olsun istedim, hatta bütün rakamları tuhaf renkler yapacaktım :)

kifarg

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak güzel ama hergüzelin bi kusuru vardır derler. gurup fotoğraflarını birazdaha büyük yapabilirdin çünkü ön planda olan onlar ayrıca takvim yaprağındaki rakamlar rengarenk sadece o tarihler renkli olsaydı bence daha güzel olurdu. bide resimlere çerçeve.

orangelessons

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
myspace.com
Evet genellikle sorun şu resimler oldu, o resimleri warp ile değişik hallere sokacağım bundan sonra.

_PuNkDeSigN_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence arka fonlar fazla dikkat çekmeyecek şekilde zıt renkler taşımalıylı. Font seçimin gayet iyi. Resimler büyütülmeliydi ve bana sorarsan stroke kullanma derim.

orangelessons

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
myspace.com
Punk konser afişlerinde genelde Stroke kullanılmalı bence. Arka renkler ise, o düzensiz kıvamı vermek içindi :) Yani bir punk grubun konserinden bahsediyosak, düzensiz bir şey olması lazım.