Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeğine sağlık çaşılmanızda Püsküüt Cafe ibaresi hiç yok gibi gözüküyor ve çalışmanız ne yazıkki logoya pek benzemiyor biraz daha logolar hakkında araştırma yaptıktan sonra bir çalışma sunun ona yorum yapalım bence başarınızın devamını dilerim.
Garfield alakasız kalmış bence biraz araştırma yapıp sil baştan başla bu çalışmaya..yazı karakteri okunmuyor, yansıma yapmaya çalışmışsın heralde ama pek başarılı olmamış..Belki ısırılmış bi bisküvi kullanabilirsn logonda bu sadece bi fikir.cafe ismi dikkat çekici bence o yüzden ona uygun bişeyler yapmalısın..Kolay gelsin emeğine sağlık
çok yorucu bir logo olmuş. renk ve tipografi değişmeli. garfield rengi turuncu kullanmak istemeniz normal tabi ki uyum açısından fakat bu kadar büyük değil daha sade bir şekilde yaparsanız hem ön plana logoyu çıkarırsınız (tabi bunun için font seçimide değişmeli ya da çizgiyi reklendermek yerine direkt fontun içini doldurmanızı öneririm) hemde çok daha hoş bir logo elde edebilirsiniz.
katılıyorum, güzel bir iş olmalı senin için, hayal gücünü biraz çalıştır güzel şeyler çıkar... ben senin yerinde olsam püsskütten bir karakter çizerdim...(sünger bobtan esinlennn yapmıyorsan eğer )sona güzel bir font bulurdum eğlenceli ve hareketli bir font. güzel bişi çıkardı ortaya...bu arada garfield gibi karakterleri kullanacaksan eğer telif ödemen gerekli. yoksa şimdi olmasada illaki başak bir işte başına iş açılır...
Garfield veya bu tarz karakterler kullanırken telifhakları yasasından haberdar olmanızı dilerim, nitekim bu tip karakterlerin kullanılmasında telifhakları oldukca yüksek meblaglarda dolaşıyor, belki Garfield için çok fazla kontrol yada şikayet gelmez ama bi Walt Disney karakteri kullanırsanız 1 ay içinde mahkeme kağıdını görürsünüz.