Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece siteye girecekler bu arayüzle karşılaşacaklarsa biraz daha geliştirmelisin.Yok bu sayfa sadece dinleme sayfası olacaksa güzel.Menülere CSS ile daha güzel görünüm verebilirsin.Saf siyah arka plan yeterli olmamış.Sayfanın altında kalan boş alanı hoş bir müzik ile alakalı vektörlerle doldurabilirsin.
Yorumunuz için teşekkürler. Önerililerinize göre birazdaha şekillendirmek istedim ama buyuk bir değişklik değil alttaki ışıkları biraz daha yansıttım böylesi daha iyi oldu gibi.
Birde şunu belirteyim ilk girişte dinleme sayfası olcak ama haberler gibi bölümlerde olcak. Haberlere girildiğinde mavi ekran genişleyerek haberler yer alacak. Kısacası sitedeki herşey mavi ekranın üzerinde gerçekleşecek
Sadece siteye girecekler bu arayüzle karşılaşacaklarsa biraz daha geliştirmelisin.Yok bu sayfa sadece dinleme sayfası olacaksa güzel.Menülere CSS ile daha güzel görünüm verebilirsin.Saf siyah arka plan yeterli olmamış.Sayfanın altında kalan boş alanı hoş bir müzik ile alakalı vektörlerle doldurabilirsin.
hakikatende aşağısı boş kalmış,o kısmı media playerlarda ritimle birlikte aşağı yukarı hareket eden çubuklardan koyabilirsin,yada flash ile güzel,geniş bir player yapabilirsin
hakikatende aşağısı boş kalmış,o kısmı media playerlarda ritimle birlikte aşağı yukarı hareket eden çubuklardan koyabilirsin,yada flash ile güzel,geniş bir player yapabilirsin
Önerileriniz için teşekkürler. O boş alana hareketli birşeyler yerine sağlam bir textture düşünüyorum aklımdaki gibi bişey yapabilir yada bulursam sizinle tekrar paylaşıcam.