Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Reklam ajansımıza grafiker arıyoruz

cangörsel

🌱Yeni Üye🌱
Reklam fotoğraf stüdyosu bulunan, katalog, broşür, gazete dergi reklamı tasarımı, ambalaj tasarımı vb. yapan reklam ajansımıza; tasarım kabiliyetine ve operatörlüğüne güvenen bir çalışma arkadaşı arıyoruz. İlgilenenler info@art-ifikir.com adresine çalışma örnekleriyle birlikte CV'lerini gönderebilirler.

Art-ı Fikir Reklam ve Tanıtım Fikirleri

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

b_bilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
ozturksaliha.blogspot.com
art-ifikir.com adresinizde problem var..
bir sakıncası yoksa firmanız hakkında bilgi alabilir miyiz?

en basitinden semt-şehir bilgisi mesela!

cangörsel

🌱Yeni Üye🌱
Aslına bakarsanız bazı mailler bize ulaştı. Siz nasıl bir problem yaşadınız bilmiyorum. Yine de kendimiz hakkında biraz daha bilgi vermek mantıklı :) 4 Yıllık bir reklam ajansıyız. Beyin Takımı reklam hizmetleri adıyla çıktığımız yola ani bir kararla Art-ı Fikir reklam ve tanıtım fikirleri ismiyle devam etmekteyiz. Uzunca bir süredir Bakırkö'de bulunan ofisimizi ağırlıklı müşterilerimizin olduğu yere yani İstoç'a taşıyoruz şu anda. 1 haziran itibariyle İstoç'taki 3 katlı ofisimizde faalkiyete başlayacağız. Müşteri portföyümüzde genelde plastik ev gereçleri imalatı yapan firmalar var. Home Design, Hobby Life, Titiz Plastik vs

esma hanım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mail atamıyorus neden başka mailadresi varmıdır acaba

b_bilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
ozturksaliha.blogspot.com
mail adresinizde problem var demedim ki zaten..
web sayfanızda problem var..
mail atmadan önce insan nasıl bir firmayla karşı karşıya olduğunu bilmek istiyor.. bunlar ilan verme koşullarında var ama nedense hala koşullara uymayan ilanlar adminler tarafından onaylanıyor.
neyse verdiğiniz ek bilgiler için teşekkürler..
umarım istediğiniz gibi bir çalışma arkadaşı bulursunuz.