Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Reklam ajansına 4 tane logo çalışması

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence yeniden çalışmalar yapmalısın.font seçimlerin olmamış.önce font denemeleri yapmalısın sonra içlerinden en uygun fontları seçip renk denemeleri yapmalısın.reklam ajanslarına yapılan logoları incelemeni tavsiye ederim sana ışık tutacaktır emeğine sağlık.

moon_lin

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu fontları özellikle seçtim basit fontlar hoşuma gitmiyor. Ayrıca logolarımı çalışmadan önce birçok ajansın logosunu inceledim.. Senin ajans logo anlayışın daha farklı sanırım yaptığın örnekler varsa görmek ve ayrıca bende yorum yapmak isterim :)

begumilin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadas bencede haklı. Seçtiğin fontların bende doğru fontlar olmadığı kanaatindeyim. Bu bir reklam firması için yapılıyorsa tamamen kusursuz olmalı. Fontları gözden geçirmen gerekiyor, basit fontlardan hoslanmıyorsan kendi içinde iyi çözülmüs baska font ailelerini kurcalamanı tavsiye ederim. Emeğine sağlık kolay gelsin.

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu çalışmaları yorum yapmamız için koymuşsunuz fakat anlaşılan şu ki siz yol gösterici olan olumsuz yorumları kaldıramıyosunuz bunu anladım.lütfen size sunduğum öneriyi dikkate almayınız belli ki öneriye falan ihtiyacınız yok.iyi çalışmalar.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmalarınız reklamcılık alanı için yetersiz kalabilir.Şu kısmı şöyle bu kısmı böyle demeye gerek yok bence.Çalışmalarınızdaki eksiklik benim gördüğüm kadarıyla uyum sorunu var.3. ve 4. çalışmalarınıza bakacak olursak birinde renkler alakasızca seçilmiş diğerinde de amblem ile uymayan çok klasik bir font seçilmiş.Örnekleri inceleyerek daha iyilerini yapabilirsiniz.Kolay gelsin.
Resim yüklemek için...

https://www.grafikerler.net/uyelere-ozel-forum-kullanim-kilavuzu-t4724.html#post36108

pinkuma

🌱Yeni Üye🌱
Ben çalışmalarınızı beğendim.Elinize sağlık.Şayet beğeni görecelidir.Bence logolar gayet basarılı.Özellikle üçüncüsü.Bence renklerde güzel.Emeğine sağlık...

biladisli

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle emegine ve eline saglik.

Hepsi üzerinde daha fazla calisman gerekir kanisindayim..1 ve 4 üzerinde farkli fontlar denemelisin bana göre....Detay Reklam detaylara dikkat....kolay gelsin

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
bana sorarsan calısmalarının hıcbırınde detay yazısı okunmuyor.. kımınde etay kmınde netay dıye okunuyor.. bunu ben anlayabılırım ama sokaktaki insan orada detay yazdıgını anlayamıyabılır.. 7 den 70 e herkesın okuyabılecegı tasarımlar yapmalısın.. ve sen genelınde e yada d karakterlerınde çalışmıssın oysa orada senın ıcın altın sayılabıcek olan ve her sekle her uyuma sokabılecegın y harfi var.. bırde onunla calısmayı dene mesela.. amblem tarzı bısey kullanacaksan ılla sol tarafında olması gerekmıyor.. sagına da koyabılırsın.. neyse.. bıraz daha calısılması gerektıgının kanısındayım..

ygraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikgezegeni.com
Onların Arasından Seçim Yaparsak 4 Tabiki ama reklam ajansınada bu tarz logonun gideceğinden emin değilim.

moon_lin

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler yorumlarınız için.. özelliklede shedesgin yorum yaparken nasıl bişey yababileceğim konusunda bana yol göstermişsin zaman ayırdığın için sağol tavsiyeni değerlendiricem herkese iyi çalışmalar..;)

moon_lin

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 4 onaylandı sadece renk değişimi oldu..hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum;)

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
1 ve 4 üzerinde biraz daha çalışmanız kanaatindeyim
saygılarımla...