Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

reklam ajansına grafiker aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erolc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Reklam ajansımıza matbaa tecrübesi olan grafik tasarım yapmayı (katalog,,broşür,el ilanı,kartvizit,fatura vs)bilen iyi derece corel draw photoshop ve freehand programlarını kullanmayı bilen bayan grafiker aranıyor ilgilenenlerin özel mesaj atmasını rica ederiz

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

erolc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Reklam ajansına bayan grafiker

Reklam ajansına matbaa tecrübesi olan katalog,boroşür,kartvizit,kurumsal kimlik,el ilanı vs.vs. çalışmaları yapmış dizgiden baskıa kadar olan tüm işlemleri bilen (montaj) İstanbul avrupa yakasında oturan bayan eleman aranıyor.

İlgilenenlerin özel mesaj atması rica olur. Lütfen freelance iş yaplar mesaj atmasın

erolc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafiker aranıyor

Reklam ajansına matbaa tecrübesi olan katalog,boroşür,kartvizit,kurumsal kimlik,el ilanı vs.vs. çalışmaları yapmış dizgiden baskyıa kadar olan tüm işlemleri bilen (montaj) İstanbul avrupa yakasında oturan bayan eleman aranıyor.

İlgilenenlerin özel mesaj veya mail atması atması rica olur. Lütfen freelance iş yaplar mesaj atmasın

soulmate

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben 6 ay oldu matbaada grafıkerlık yapıyprum ama matbaada tasarım anlamında gelıstıremıyorsunuz kendınızı maalesef o yuzden bu anlamdada gelıstırmek ıstıyorum kendımı corel kullanmıyoruz freehand ve photoshop..ılgılenırsenız nerede semt olarak ogrenebılrımıyım...

tulip

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar matbaa bilgim var ve tecrübeliyim sizinle görüşmek isterim.

erolc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Reklam ajansına matbaa tecrübesi olan katalog,boroşür,kartvizit,kurumsal kimlik,el ilanı vs.vs. çalışmaları yapmış dizgiden baskıa kadar olan tüm işlemleri bilen (montaj) İstanbul avrupa yakasında oturan bayan GRAFİKER aranıyor.

İlgilenenlerin özel mesaj atması rica olur. Lütfen freelance iş yaplar mesaj atmasın

erolc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarımcı grafiker aranıyor

Reklam ajansına matbaa tecrübesi olan katalog,boroşür,kartvizit,kurumsal kimlik,el ilanı vs.vs. çalışmaları yapmış dizgiden baskıa kadar olan tüm işlemleri bilen (montaj) İstanbul avrupa yakasında oturan bayan eleman aranıyor.

gökhanadem_85

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb Ben Yeni üye Oldum.anadolu Yakasında Maltepe-kadıköy Arası Semtlerde Grafikerlik Işi Arıyorum.freehand,fhotoshop Ve Quark Express Programlarına Hakimim.netron Grafikerlik Kursundan Eğitim Aldım...ilgilenirseniz Sevinirim

YERİNİZ NERDE BİLGİ VERİRSENİZ SEVİnirim

erolc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ajansa Tecrübeli Bayan Grafiker Aranıyor

Corel Draw Photoshop Freehand programlarına hakim matbaa tecrübesi olan Bayan grafiker aranıyor.İlgilenenlerin Özel mesaj ile veya mail yolu ile ulaşmaları rica olur.Avrupa Yakası

erolc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tecrübeli Grafiker

Daha önce kuyumculuk sektöründe bulunan bir ajansta çalışmış dergi sayfası tasarımı yapan matbaa işlerinde tecrübeli bayan grafiker aranıyor

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4 yıllık dergi tecrübem var bayan değilim ama dilersenizi freelancer çalışabliriz

sibelpol

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,

15 senelik matbaa ve ajans tecrübem var, ilanınızla ilgileniyorum, iyi çalışmalar.

erolc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ajansımıza Grafiker

Matbaa tecrübesi olan corel draw photosoph freehand programlarını çok iyi bilen tasarımcı bayan grafiker aranıyor.Avrupa yakasında ikamet edenler tercih sebebidir.İlgilenenlerin aşağıdaki mail adresini cv ve çalışmalarını göndermeleri rica olunur.

Kare Ajans

Erol Coşkun

esma hanım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyiy günler ben gebzede oturmaktayım iyi bir tecrübem vardır. bilgilerinize

erolc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
istanbul avrupa yakası bayan grafiker

Yeni açılacak olan ajansımıza matbaa tecrübesi olan iyi derecede corel draw freehand photoshop bilgisi olan tasarımcı bayan grafiker aranıyor yer yenibosna kuyumcukent ilgilenenlerin adesine cv göndermeleri rica olunur

Erol coşkun

erolc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
matbaa tecrübeli tasarımcı grafiker

Corel Draw , freehand ,photoshop programlarına hakim matbaa tecrübesi olan çalışmaları baskıya hazırlayabilecek montaj bilgisi olan avrupa yakasında ikamet eden bayan grafiker aranıyor. Firmamız avrupa yakasındadır.

Verde Ajans
Erol Coşkun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...