Yaptığım tasarımları gururla gösterebilirim diyorsanız, deklanşöre basmasamda iyi fotoğraftan anlarım diyorsanız, çalışırken parmaklarımı takip etmekte zorlanırsın diyorsanız, çalışma örneklerinizle birlikte TG koduyla,
Grafikerlikten az buçuk anlıyorum ama öğrenmeye çok hevesliyim ve yeni şeyler öğrenmekten asla yılmam diyorsanız YG koduyla
info@art-ifikir.com adresine CV'nizi gönderiniz.
Art-ı Fikir Reklam ve Tanıtım Fikirleri
İstoç 46. Ada No:27 İkitelli/İstanbul
Bu arada Reklam Ajansımız hakkında da biraz bilgi vermekte fayda var. 4 sene Beyin Takımı adıyla çıktığımız yola şimdi Art-ı Fikir olarak devam etmeye karar verdik. Sürekli çalıştığımız müşterilerimiz arasında Hobby Life, Irak Plastik, Titiz Plastik, Ba-Ger, Arkel Elektronik, İnebolu Ambalaj vs. sayılabilir.
Birlikte çalışabilmek dileği ile...
Grafikerlikten az buçuk anlıyorum ama öğrenmeye çok hevesliyim ve yeni şeyler öğrenmekten asla yılmam diyorsanız YG koduyla
info@art-ifikir.com adresine CV'nizi gönderiniz.
Art-ı Fikir Reklam ve Tanıtım Fikirleri
İstoç 46. Ada No:27 İkitelli/İstanbul
Bu arada Reklam Ajansımız hakkında da biraz bilgi vermekte fayda var. 4 sene Beyin Takımı adıyla çıktığımız yola şimdi Art-ı Fikir olarak devam etmeye karar verdik. Sürekli çalıştığımız müşterilerimiz arasında Hobby Life, Irak Plastik, Titiz Plastik, Ba-Ger, Arkel Elektronik, İnebolu Ambalaj vs. sayılabilir.
Birlikte çalışabilmek dileği ile...