Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

reklam sayfası

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yapmış olduğum reklam sayfası tasarımımı sizlerin değerli yorumlarına sunuyorum

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamamı kendi tasarımınız mı yoksa montajmı..? genel olarak fena değil ama bana bir boşluk var gibi geldi böyle göz doldurucu değil, fondan dolayımı karamsarda kaldım başarılar..

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
burdaki düşünce ve uygulama bana aittir

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
altın oran kuralını yaptığın işlerde hiç unutma ...

öne çıkacak obje ile tüm kompozisyonun birbirine oranı 1,618 e mümkün olduğunca yakın tutman gerekir ...

Yazı karakterini zorunlu olmadığın sürece sık kullanılan karakterlerden seçmemeye gayret etmekte fayda var ... rahat okunabilien, tipografisi düzgün yazı karakterleri her zaman makuldür ... örneğin apple hep myrad pro kullanır, betimleme başlık yazısı semibold myrap pro iken altında ki sloganvari yazı genelde regular myrad pro oluyor ... bu bir örnek, umarım faydalı olur ...

çalışma yaparken, karşındakine anlatmak istediğini sunarken en çok dikkat çeken objenin her zaman kabul edileceğini unutma!!! bir tasarımcı olarak ben çalışmanın her yerine dikkat ederim, lakin sıradan biri senin çalışmana baktığında sadece ampülü görecektir :) ve elektrik motorlarına dikkat bile etmeyecektir ...

işini yaptığın yeri lamba üreticisi sana çok olacaktır ... yazıktır, hem sana hem müşterine ... ikinizin ticaretini de etkiler bu ...

....................

mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım ... çalışman bu halde olmuş desem, sana yarar yerine zarar verecek ... mümkünse varyasyon yap, birden fazla fikir düşün ... veya bir kaç tane ile hiç uğraşamam dersende bu çalışmayı nasıl geliştiribilirim fikirleri ile doldur kafanı derim ...