Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Reklam TASARIMI (Dergi)

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Logo'nun ebatı çok ufak geldi ve sloganda değişim olacak o yüzden üst kısım kabataslak bi şekilde... Ortadaki görsel sizde nası gözüküyo, aydınlatıp arka planla bütünlemek istedim ama müşteri ayaktaki elemanın gözükmesini istediğinden dokunamıyorum :)

Sizce sloganı nası bi fontta yazayım..¿

zzzcopyso3.jpg

Son düzenleme:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Teoman sayfada kullandığın bütün objeler çok küçük kalmış elemanıda ben görmüyorum belli belirsiz bir şey orda

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
teo bence değişik renkleri kullanmalısın..bunlar beyaz zemin üzerinde gözü çok yoruyor..
Ve üründen çok zemin süslerin yer kaplamış..önemli olan ürünmü yoksa kullandığın dekoratif lermi?
Zeren in altın daha ufak ve avangarde gibi basit ama çekici bir font ta kullanabilirsin..
ve son olarak sanırım üzerlerinde ufak değişiklikler le olumlu sonuç alacaksın eminim..kolay gelsin..

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
ya görsel o kadar ufakki ve malzeme yok her çalışma böyle geliyo, hiç görsel yok ama benden bişey çıkarmamı istiyolar, yani anlicanız işten anlamayan bi yerdeyim :) bu görselide kullanmak zorundayım.. Napıcam bilmiyorum :)... Bi insanın işini sevip sevmediği ve rahat olmadığı durumda pek iyi şeyler çıkaramayacağını kendimi örnek alarak söylüyorum :)

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
te0man reklamın amacına uygun olmayan bir çalışma olmuş. reklamı yapılan ürün çok küçük kullanılmış. ayrıca dergi gibi yayın organlanlarında kullanılan reklamların canlı renkler içermesinden yanayım. tekrar yeni bir çalışma yapmanı tavsiye ederim. ama müşterin nasıl bir istekde bulundu da sen bu çalışmayı hazırladın bilemem ama materyalları iyi kullan derim. mesala elamanın (azda olsa görünen) genel görünüşünü çizgisel halae getir ps'de ce kenarlarını oval olarak silgi ile geniş olarak sil silgi opacity 80 kullan ve en kenarlarınında iz kalmamasına özen göster. ve ana malzemeyi daha büyük kullan derim. emeğe saygı kolay gelsin.

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalışma olmuş elindeki malzemelre göre....