Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Reklam Üzerine Dükkan Açma

FATIH_999

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar 2 ortak reklam üzerine bir yer açmayı düşünyoruz. Ortağım 8 senelik uygulama ustası elinden gelen işler barisöl,folyo kaplama (Araç giydirme, duvar kaplama gibi),tabela imalatı (kutu harf,oyma ve germe),vinil branda ve her türlü çerçeve yapımı benim grafik tasarım ve web siteleri konusunda 9-10 senelik tecrübem var corel,photoshop,ıllustrator,indesigin,3dmax programlarını profesyonel olarak biliyorum bunun yanında php,xhtml,css birazda jqury bilgim var aslında tamamlayıcıyız 50 bintl gibi bir bütçemiz var. 320cm Digital baskı,folyo kesici plotter ve diğer makinaları alcağız. Baskı makinaların Türkiye italatcılarından olan bir şirketin yöneticilerinden biri akrabalarımızdan olduğundan senet sepet yapmadan makinaları alma imkanımız var. 110 bin merkez nufusa sahip bir yerde yaşıyoruz. 7-8 reklam ve tabela yapan yer var 3ü büyük ve aktif. Kosgebede başvurduk. Şimdi dostlar yazıyı fazla uzatmak istemiyorum sizce yanlışmı yapıyorum ben bir türlü karar veremedim açıp batan çok fazla arkadaşımız var lütfen bana akıl verin bu zamanda reklam üzerine bir yer açamak mantıklımı?