Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

renderim

ihsankurt_55_

🌱Yeni Üye🌱
suitson3.gif

Bir kaç konuya yorum yaptım..enazından yorum yapmadan önce ne yapabildiğimi göstermek için bir çalışmamı yolamak istedim :)

Benzer konular Forum Tarih
I 3D Studio Max 2 2K

Benzer konular

attack_001

🌱Yeni Üye🌱
dehşet olmuş usta eline emegine baş koyarım :)
anladığım kadarıyla ustasın bu işte

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
herşey ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir çalışma... ellerine sağlık ...
dikkatimi çeken bir kaç ayrıntı var .. tavandaki spotlar hariç toplam 6 yerde ışık kullanmışsın .. bir odaya göre biraz fazla..tavandakide yansa 7 ayrı noktada ışık yanacak.. odanın içini biraz aydınlatırsan diğer ışıklara gerek kalmazdı .. gerçi bu benim fikrim ..
genel aydınlatma ve spotlara efectleri ps 'da verebilirsin.

ihsankurt_55_

🌱Yeni Üye🌱
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
ışık sayısı konusunda ben şöyle düşünmüştüm. aydınlatmalar tek bir anahtardan kontrol edilmese , televizyon izlerken sadece gizli aydınlatmalar kullanılır , bir kaç kişi ile oturulurken tavan aydınlatmaları kullanılır , yemek yerken duvardaki aplikler kullanılır, zaten bu aydınlatmalar yüksek lümen gücüne sahip değil. maximum 10-20 wat ışık veren aydınlatmalar

yani bir kaç kombinasyon düşünmüştüm. çok gerekli olmadıkça ps kullanmak istemiyorum çizimlerimde ben :)

ihsankurt_55_

🌱Yeni Üye🌱
bi render daha

41069633.jpg

buda bir iç mekan renderim.. zaman kısıtlı olduğu için balık gözü objektifle aldım renderi.. o yüzden biraz perspektif hatası var gibi gözükebilir.tabi dikkatini çeken için bu açıklamam :)

teomaniac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başarılı... ihsan kardeş sana nasıl ulaşabilirim ?

umut33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla arkadaşım ellerine emeğine sağlık çok harika olmuş.
senden bir ricam var bende 3dmax kullanmaya başladım, bu aydınlatma olayında bana yardımcı olabilecek bilgi sende mevcutsa paylaşırsan çok iyi olur.

ihsankurt_55_

🌱Yeni Üye🌱
valla arkadaşım ellerine emeğine sağlık çok harika olmuş.
senden bir ricam var bende 3dmax kullanmaya başladım, bu aydınlatma olayında bana yardımcı olabilecek bilgi sende mevcutsa paylaşırsan çok iyi olur.

üstad yorumların için saol;
yoğun çalışma programından dolayı internet te pek vakit geçiremiyorum.. arada bir çay molasında gririp çalışmalara bakıyorum.nacizane yorumlarda bulunuyorum.. arada bir yaptığım ve yayınlamakta sakınca görmediğim çalışmalarımı paylaşıyorum.. yardımcı olmak isterim ama inan vaktim yok..
ayrıca bu yaptığım çalışmalar gerçekte hayata geçen çalışmlar. yani öğrenmek için yapılmış çalışmalar değildir :)
aslında çalışmalarımı pek fazla paylaşmıyorum internet sitelerinde. malum bu tasarımların gerçek hayatta karşılığı benim için para demek :)) tarımlarımın kopyalanmasını isteiyorum :)

ihsankurt_55_

🌱Yeni Üye🌱
başarılı... ihsan kardeş sana nasıl ulaşabilirim ?

üstad burdan yaz.kafana takılan ''basit'' soruları yanıtlamaya çalışırım.. ama onun haricinde ayrıca sorularına ders hazırlayamayabilirim.. biraz yoğun çalışıyorum..sen çalışmalarını yayınla eksiklerin ve çözümleri hakkında yorum yaprım ben.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
buda bir iç mekan renderim.. zaman kısıtlı olduğu için balık gözü objektifle aldım renderi.. o yüzden biraz perspektif hatası var gibi gözükebilir.tabi dikkatini çeken için bu açıklamam :)

Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

zahirmedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
render biraz zayıf kalmış. yinede başarılı bir çalışma gibi duruyor