Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Renk Sorunu

mustafayilmaz

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar. bayan elbiselere dijital baskı yapan bir firmada çalışıyorum. desen çalışılacak kumaşlarımızın zemin rengini kumasın ana rengi olan (örn saks mavisi) renkle aynı yapmak istiyorum. rgb olarak tiff ayarlayp plootere gönderiyorum fakat baskıda rengim saks mavisi değil morun tonlarnda bir renge dönüşyo.

Benzer konular

swatch20

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar. bayan elbiselere dijital baskı yapan bir firmada çalışıyorum. desen çalışılacak kumaşlarımızın zemin rengini kumasın ana rengi olan (örn saks mavisi) renkle aynı yapmak istiyorum. rgb olarak tiff ayarlayp plootere gönderiyorum fakat baskıda rengim saks mavisi değil morun tonlarnda bir renge dönüşyo.

Profil ayarlarınızda sorun var. Kullanmış olduğunuz mürekkep ve kumaşa özel renk profili hazırlanması gerekiyor.

mahmutbulut81

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bezcantauretimi.com
arkadaşım saks mavisi yapmak için pantone kodunun oluşturduğu bileşenler ve kumaş üzrindeki görüntüyü elde edebilmek içinde tonax kodu bilmen gerekiyor,yani mat zemin ve parlak zemindeki reflex durumları gibi.ücretsiz danışmak için www.matisgrup.com adresinden mahmut bulut ile görümen gerekmektedir.