Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

RENK UYUMU acil yardım bekliyorm

BlackMessiah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet sayın üstadlar grafik ve web tasarımcılar sizlerden çok yardım istediğim bir konu var RENK UYUMU.Şimdi doğrusunu konuşmak gerekirse kuler.adobe.com yada diğer renk uyumları sitesi olsun pek basarılı değil sizden yardim istediğim konu bi tasarımcı renk yeteneğini nasıl geliştirir yani nası pratikler yaparsam renk konusunda kendimi ilerletebilirim. Bu konuda siz profosyonel tasarımcılardan bilgi edinmek isterim.Nasıl renk konusunda geliştirebilirim nasıl örneklerle renklerın uyumluluğunu ayırt edebilirim yardımlarınızı bekliyorum

Benzer konular

vıcem

🌱Yeni Üye🌱
renkler herşeyi anlatıyomuş ya lafta ben pek inanmam renklerin neyi anlattığını bilmen lazım
geri kalan uyum olayı senin zevkin
iki renki birbirine uydurmak senin tasarım gücüne kalmış zaten
grafiker renklerin uyumunu konuşturur genelde..olay aslında görsel algıya bakıyo yani..kendini ilerletmen biraz zaman alıcak.. sana bu yolda başarılar..;)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
renk uyumu için en güzeli doğaya bakmak.. doğada yanyana gelmiş tüm renkler dünyanın en uyumlu renkleridir..

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok geniş çaplı bir konu ve bizim mesleğimizle direk ilgili bu konuda çok döküman var google da iyi bir araştırma yap renk uyumları, grafik tasarımda renk, tonlamalar , renklerin karışımıdan ortaya çıkan renkler.Kendini ispatlamış ve ilgi odağı olan logoları incele kırmızının ön plana çıktığını görürsün , renklerin insan psikolojisindeki etkilerini iyi irdelemen lazım ki yaptığın işte hissettiğini karşı tarafa gösteresin.

Agalloch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.yucetasarim.com
renk uyumu için en güzeli doğaya bakmak.. doğada yanyana gelmiş tüm renkler dünyanın en uyumlu renkleridir..

Katılıyorum Allah doğadaki renkleri kusursuz bir şekilde yaratmış yansımalardan tut gök kuşağındaki renk ahengi bile insanı rahatlatıcı boyutlarda.Belki sana yardımcı olacak şey önce güneşli b ir gunde ormanda gezinmen :)

BlackMessiah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
denicem hepsını bunların bu renk konusunda baya gelıstırmem laım kendımı paso kkuler kuler pek yararlı olmuyor

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟

ne güzel bir açıklama olmuş...bende bu sözünüzü akılmda tutacağım...teşekkürler..

muradi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelıkle konuna uygun renkler le çalısmanı tavsiye ederim ornek olarak füme-beyaz-kırmızının koyu tonları birbirine yakındır ve düzgün kullanırsan oldukca basarılı seyler cıkartabilirsin

sermen08

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sermen.net
Basılı işlerde de web tasarımında da temelde pratik yaparak gelişiyor. Ne kadar üzerinde uğraşırsan o kadar uyumlu çalışmalar çıkmaya başlıyor, tabi yetenekte oldukça önemli.

Burada web tasarımıyla ilgili bir kitap var. 5 ana başlıktan oluşuyor ve bunlardan bir tanesi renkler. Her zaman bu iş kitaptan öğrenilmez demişimdir ama bu kitabın farkı tamamen pratik bilgilerden oluşması. İşine yarayabilir.

E.YORUM

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ünivesitede reklam okuyan bi arkadasın varsa onlarda bu konu var "renklerin uyumu" yardımcı olabilirler.

BlackMessiah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
desteklerınız ıcın tesekkur ederım cunku bukonu benım ıcn cok onemlı yanı hayat memat meselesı gbı bısey :)