Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resim yükleme metodu yardım!

macsabri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar şirketin web sitesine resim ekleme yani (face deki gibi karşı taraftaki müşteri ekle diyecek ve istediği resmi internete ekleyebilecek) böyle bir sistem nasıl oluyor veya hangi programla yapılıyor siteyi yapan kişi böyle bir şeyin olmayacağını Web'e aykırı olduğunu söylüyor bununla ilgili fikirlerinizi öğrenebilirmiyim...

Benzer konular

BLUE_AZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim webi yapan kişi cem yılmazmı sanıyor kendini yada web sitesi yapabiliyor ama web yazılım teriminin asp php yada asp.net hiç duymamış mı ?

senin istediğin face kullanmıyorum bilmem sistem ne ama kullanıcı girsin yönetim panelinden resim eklesin istediği an silsin istediği zaman değiştirsin gibi birşey mi ?

eğer ki ben öyle anladım böyle birşeyse bunu herhangi bir yazılım dilinde yazman lazım. Mesela yaptığım bir çok sitede kullanıcı fotogalerisine resimleri kendi ekliyor ürünlerini kendisi güncelliyor resimleride kendisi seçip yüklüyor bu tarz birşey mi istiyorsan biraz daha açarmısın konuyu

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar şirketin web sitesine resim ekleme yani (face deki gibi karşı taraftaki müşteri ekle diyecek ve istediği resmi internete ekleyebilecek) böyle bir sistem nasıl oluyor veya hangi programla yapılıyor siteyi yapan kişi böyle bir şeyin olmayacağını Web'e aykırı olduğunu söylüyor bununla ilgili fikirlerinizi öğrenebilirmiyim...

İnternet üzerinde görülen herşey yapılabilinir. Yapılamasa, aykırı olsa zaten örnekleri göremezdik.

Ancak anlayamadığım şey örneği gördüğünüz halde neden siteyi yapan kişinin bu yanlış yönlendirmesine inandınız :)

Google gibi bir hazine varken ...

webdizayn

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

İstediğin zaman, web sitenden istediğin kişiye veya herkese resim yüklemesine izin verebilirsin.
Ben sitemde söylediğini zaten yapmaktayım.
Öncelikle sitenin kodlama dili nedir.
Eğer php ise kendi yazdığım scripti sana gönderebilirim.
Selamlar