Neler yeni

Resimde renk değişikliği

ferroburak

🌱Yeni Üye🌱
İyi günler,
Ben grafiker değilim ama bir konuda yardıma ihtiyacım var. İki renk tonuna sahip bir resimde renkler otomatik olarak başka bir renge dönüştürülebilir mi?
Teşekkür ederim.

Benzer konular

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
Resimlerle açıklayabilirseniz sorunuz daha anlaşılır olur ama anladığım kadarına cevap vereyim.
İki renk tonu diye bahsettiğinizi siyah-beyaz olarak düşünüyorum ve bu imajı otomatik olarak renklendirmek mümkün değil.
Photoshop ile renklendirmek istediğiniz alanı seçersiniz ve renklendirirsiniz.

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
Bu şekilde bir görseli tabikide çok kolay bir şekilde renklendirebilirsiniz. Çünkü yüklediğiniz bu resim 2 renkli değil. Sadece siyah renginden ibaret.
Photoshop'ta açın, renklendirmek istediğiniz siyah yerleri seçin (Magic Wand Tool uygun bir seçenek olur) ve içini istediğiniz renk ile doldurun.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer vektör tabanlı bir programınız varsa size size vektörel halini yükleyebilirim, istediğiniz renge çevirebilirsiniz ...

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
böyle tek renk objeleri,görselleri, photoshop pogramının Hue Saturation özelliğinden yararlanarak istediğin tondaki renge çevirebilirsin, Kısayolu Ctrl+U dur ve Hue Saturation ekranı açıldığında alttda Colorize seçeneğini aktif yaparsan daha hızlı ve basit olur :) anlaşılmazsa resimli anlatım yüklerim. kolay gelsin...

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
huesaturation.jpg

istediğni bumuydu?