resimde ağzı nasıl kapatcam
A azrail_608 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Ocak 2011 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 16 Şub 2013 #1 resimde ağzı nasıl kapatcam Moderatör tarafında düzenlendi: 16 Şub 2013
yusufbey123 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Haz 2012 Mesajlar 125 Tepkime puanı 0 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 16 Şub 2013 #2 arkadaşım ilk olarak o alt çene bölgesini kes. Sonra üst tarafa sıfır oturttur , sonrada ufak rutuşlarını artık kendin yapparsın
arkadaşım ilk olarak o alt çene bölgesini kes. Sonra üst tarafa sıfır oturttur , sonrada ufak rutuşlarını artık kendin yapparsın
A azrail_608 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Ocak 2011 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 21 Şub 2013 #3 yusufbey123' Alıntı: arkadaşım ilk olarak o alt çene bölgesini kes. Sonra üst tarafa sıfır oturttur , sonrada ufak rutuşlarını artık kendin yapparsın Genişletmek için tıkla ... yapmayı biliyorum panpa ama etrafımda hiç pc yok ben telden giriyorum sen yapsan yollasan dovme yaptırcam bunu
yusufbey123' Alıntı: arkadaşım ilk olarak o alt çene bölgesini kes. Sonra üst tarafa sıfır oturttur , sonrada ufak rutuşlarını artık kendin yapparsın Genişletmek için tıkla ... yapmayı biliyorum panpa ama etrafımda hiç pc yok ben telden giriyorum sen yapsan yollasan dovme yaptırcam bunu
abik 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 20 Şub 2009 Mesajlar 28 Tepkime puanı 0 Web sitesi blackdark.wordpress.com 24 Şub 2013 #4 işim yoktu diye yaptım al