Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resmi Nesnenin Arkasına Yerleştirme

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar.

Benim için çok önemli olan bir konuda sizden destek istiyorum.

Aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz gibi bayanın elinde beyaz bir pankart var.
O pankartın içine bir resim veya arkaplan rengi koymak istiyorum ama bayanın parmaklarının arkasına nasıl alabilirim koyacağım nesneyi?

Buna benzer yapılmış çalışmalar gördüm forumda.
Bilen arkadaş anlatımını biraz açıklamalı yaparsa sevinirim.

Benzer konular

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O kısmı dekupe yapıp içine MASK yapman gerekecek.

burdan yardım alabilirsin...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
O kısmı dekupe yapıp içine MASK yapman gerekecek.
burdan yardım alabilirsin...

Mask teknikleri oldukça fazla. Bana bu çalışma için net olarak hangi yöntemle sonuca ulaşabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler şimdiden..

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Valla arkadaşım bir hata yapmışız relax ol :)
Bu böyle olmayacak istersen beni ara telefonda uygulamalı anlatayım zana yada mail adresini ver oraya atayım resimleri.
0533 648 48 76

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Attım yunus arkadaşım mailine bakarsın....

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Pen Tool seçeneği ile çizdim. P harfine basınca çıkıyor. İşlem bitince PC'de control+enter MAC'de Command+enter tuşuna bas seçili alan aktif hale geliyor...

Caylak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
basıt yoldan pamakları secıp yenı layere tasırsın, parmakların olduqu layer'ı resmın ustune qetırırsın olur bıter :))

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeşim aslında magnetic lassa tool ile seçim yapabilirsin. yakınlaşırsın resme sakın bi şekilde deetayları seçebilirsin zaten magnetic lassa tool renge göre seçim yaptığı için parmakları almayacaktır.. seçim yaptıktan sonra yeni bir layer açarsın ve boyama işlemi yaparsın . ben hızlı bi şekilde sana göstermek için yaptık hassas bir çalışma olmadı ama mantığı anla hiç değilse buyur aşağıdan bak kardeşim .

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeşim aslında magnetic lassa tool ile seçim yapabilirsin. yakınlaşırsın resme sakın bi şekilde deetayları seçebilirsin zaten magnetic lassa tool renge göre seçim yaptığı için parmakları almayacaktır.. seçim yaptıktan sonra yeni bir layer açarsın ve boyama işlemi yaparsın . ben hızlı bi şekilde sana göstermek için yaptık hassas bir çalışma olmadı ama mantığı anla hiç değilse buyur aşağıdan bak kardeşim .

Magnetic Lasso Tool güzelmiş, farklı rengi seçmemesi çok işe yarar :) Eyvallah bugün baya şey öğrenmiş oldum Cuma bereketi sanırım :)
Allah razı olsun kardeşim süpersin ;)

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
sendende razı olsun kardeşim sağolasın sormak istediğin daha farklı şeyler falanda olursa ulaşırsın bana elimden geleni yaparım.