Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Retay Eagle...

teomaniac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3DMAX' başlıyalı bir hafta oldu

retayeaglekurusk.jpg

bardak.jpg

Renderlerim o kadar iyi değil bilgisayarım p4 512 mb ram 128 mb ekran kartı olduğundan :) basit bir renderi 2 saate taşıyor ve canım sıkılıyor renderi iyi alamadığım için modelde ayrıntılara pek fazla giremedim
Vray bilgimde az Pro arkadaşlardan öneri bekliyorum yardımcı olabilirler ise

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

27 kişi bakmış 1 tane yorum yok arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var :)

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
ayrıntı yok , render yok bu şartlar altındas yorumda beklemek çok doğru değil. Ancak tabancada bir sıkınıt hemen göze çarpıyor. bir tara gölge bir taraf ise ışık kaynağı nasıl oluyor bu ?

teomaniac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayrıntı yok , render yok bu şartlar altındas yorumda beklemek çok doğru değil. Ancak tabancada bir sıkınıt hemen göze çarpıyor. bir tara gölge bir taraf ise ışık kaynağı nasıl oluyor bu ?

Yazdıklarımı okurmadın herhalde :) :rofl:

ihsankurt_55_

🌱Yeni Üye🌱
sanrım gölge sorunu ışık kaynağının yere çok yakın olmasından kaynaklı..
bu modelleride bazı farklı sitelerdeki derslerden yararlanarak yapmışsın.. gayretin takdire değer.
ancaaaak.. ciddi bi yorum için oldukça zamana ihtiyacın var.render ile alakalı eleştirel yaklaşırsak saymakla bitiremeyiz eksiklerini.
-kaplama ile alakalı sıkıntın var
-ışık ayarları ile alakalı denemler yapman lazım.
-modellerde daha detaylı çalışmalısın gerçekçi olmasını istersen
-tabiki v-ray konusuda başlı başına bi pencere.

bunları bi kenara bırak en başta bilgisayarının özelliklerinden dolayı saydığım maddelerin hemen hemen hepsini yapman oldukça zor.
bende bu şi yapıyorum renderlerimi herkes beğeniyo ama ;

i7 (8 çekirdekli) işlemcim (2600$)
nvidia 1gb harici quadrofx ekran kartım (2200$)
12 gb ram'im (eşli alüminyum soğutmalı ) (800$)
7200rpm dönme hızına sahip bir harddisk'im
64bt bir anakart ve işletim sistem'im
bigi bi bilgisayarla yapıyorum bunları.. o yüzden makineni birazcık iyileştirsen emin ol renderlerine hemen yansır.
çünki çok sayıda deneme renderi alma şansın var. senin iki saat dediğin renderi benim makine abartısız 3saniyede alır.

ama pes etme başarırsın mutlaka

teomaniac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanrım gölge sorunu ışık kaynağının yere çok yakın olmasından kaynaklı..
bu modelleride bazı farklı sitelerdeki derslerden yararlanarak yapmışsın.. gayretin takdire değer.
ancaaaak.. ciddi bi yorum için oldukça zamana ihtiyacın var.render ile alakalı eleştirel yaklaşırsak saymakla bitiremeyiz eksiklerini.
-kaplama ile alakalı sıkıntın var
-ışık ayarları ile alakalı denemler yapman lazım.
-modellerde daha detaylı çalışmalısın gerçekçi olmasını istersen
-tabiki v-ray konusuda başlı başına bi pencere.

bunları bi kenara bırak en başta bilgisayarının özelliklerinden dolayı saydığım maddelerin hemen hemen hepsini yapman oldukça zor.
bende bu şi yapıyorum renderlerimi herkes beğeniyo ama ;

i7 (8 çekirdekli) işlemcim (2600$)
nvidia 1gb harici quadrofx ekran kartım (2200$)
12 gb ram'im (eşli alüminyum soğutmalı ) (800$)
7200rpm dönme hızına sahip bir harddisk'im
64bt bir anakart ve işletim sistem'im
bigi bi bilgisayarla yapıyorum bunları.. o yüzden makineni birazcık iyileştirsen emin ol renderlerine hemen yansır.
çünki çok sayıda deneme renderi alma şansın var. senin iki saat dediğin renderi benim makine abartısız 3saniyede alır.

ama pes etme başarırsın mutlaka

arkadaşım yorumların için sağol bu dediklernin hepsinin farkındayım zaten güzel işler çıkaracağıma eminim fakat bilgisyar dandık oldukdan sonra deneme renderi bile alamıyorum o yüzden hevesim kaçıyor yarın gidiceğim bir leptop alacağım

Asus N53SV-SX062V

Intel Core i7 2630QM 2GHZ İşlemci
1GB Ekran kartı
4gb ram

bu bilgisayarı alınca çok gelişeceğime eminim teşekkürler değerli yorumların için :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Masaüstü kasalı makina almanda fayda var. Laptop düşünme. Sunuma gitmeyeceksin genelde ofis veya ev içinde çalışacaksın. Render için sıkıntı çekmenede gerek yok, RenderFarmlar mevcut. Çalışmanı yollarsın hızlı ve güvenilir olarak geri alırsın.

teomaniac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Masaüstü kasalı makina almanda fayda var. Laptop düşünme. Sunuma gitmeyeceksin genelde ofis veya ev içinde çalışacaksın. Render için sıkıntı çekmenede gerek yok, RenderFarmlar mevcut. Çalışmanı yollarsın hızlı ve güvenilir olarak geri alırsın.

Yorumun için teşekkürler kardeşim benim öğrenci olduğumdan leptop alacağım malüm masaüstü oradan oraya gezdirilemiyor :) Teşekkürler