Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ROLAND 60 CM lik revüzyon

isra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm
arkadaşlar: Bende yaklaşık 10 senedir roland 60 lık ploter kullanıyorum. bu makinanın revüzyon ihtiyacı var acaba nerden veya kime yaptırabilirim. bu arada ben konyadan yazıyorum. saygılarımla iyi çalışmalar. birde çin malı kesici kullananlar varmı bir yerden teklif geldi 122 lik makinaya sıfır 2000 ytl istiyorlar.

behcetreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardes makinende sorun nedır? birde cin malını tafsiye etmem

isra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
isra

arkadaşım makinada 2 metrelik falan metrajlarda kaydırma yapıyor. lastik papuçları cok sertelmiş. tırtıklı merdanede o tırtıklar kaybolmaya başlamış. kesim yaparken. ince yazılar ve ufak yazıları şimdi kestiremiyorum. eskiden en incede olsa keserdi şimdi olmuyor.yazıların birleşim yerlerinde çok az da olsa çapak var.

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
kaydırma olayında ki tespitin doğru.. papuç ve alt sürükleici bitmiştir
ama yazıların birleşme yerlerindeki ufak çapaklar bıçak tutucunun bir kontrol et.. çok hafif de olsa sallanıyosa ondan yapıyodur..

çin malı plotterden de uzak dur.. . uyuz olursun hem sesine hemde çalışmasına o dediğin birleşme noktalarında ki çapağı boşver birleştirirse iyi

isra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşkkür ederim.

denea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Roland dan sonra hiçbir ploter iddia ediyorum seni memnun etmez. Roland ayarındaki makinelerin en ucuzu ve servisi en sağlam olan markadır. Bence elindeki ploterin ekmegini yemişsin. Revizyona sokacagına yenisini al. Elindeki makineyide koy baş köşeye dursun derim.

cumhuroz

🌱Yeni Üye🌱
alfanorm her türlü teknik destek verir

hamaratbaba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bende sana katılıyorum revizyon yapacağına yenisin al 10 yıl daha kullanırsın

hancı

🌱Yeni Üye🌱
kardeş konyada benim bildiğim kadarıyla tabela market isminde bir firma var tabelacılığa dair herşey mevcutmuş çin malını kullanmanı tavsiye etmiyorum

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
İzmir'de grid roller ve pinç rolleri değiştirebilirim.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Yenisini almanı tavsiye ederim ,

1. Summa D serisi - Satıcı : İstanbul Reklam Ürünleri San.Tic.Ldt.Şti.
2. Mutoh SC serisi - Satıcı : Tan Ltd.Şti.

istanbul_M

🌱Yeni Üye🌱
slm ben istanbuldan tuncay burda roland servisi var bendede 60 lık var ben burda hallettirdim eğer ilgilenirsen tlf bulabilirim