Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Roland makinada çift renkli yazıyı nasıl baskes yapacağım?

edaylagrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ermajans.com
arkadaşlar Roland SP 540 dijital baskı makinası aldım. corelde bi yazı yazıyorum iki renk olsun diye yazıya kontur atıyorum. çünkü aynı yazının üst üste iki rengi olsun istiyorum. kontur koymaktan başka çarem olmadığı için kontur çizgisini boyuyorum dijital bskı olduğunda sorun yok. bu yazıyı baskes yapmak istiyorum fakat kesmesi için spot renk yaptığımda benim önceden koyduğum kontur çizgisini silip spot renk kalıyor yani çalışmam tek renk haline geliyor. üst üste yazının aynısından iki tane koydum farklı renklerde. altta olanı biraz daha büyük yaptım ama kesişmedi. fakat biliyorum ki bunun bir kolay yolu var nasıl olduğunu bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Benzer konular

zlatka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.plotterservis.com
slm.
corelde contur attıktan sonra ust renk ten sonra bir kontur daha atman gerekiyor. konturu attıktan sonra kontur çizgisini tıklarıy sağ tuşla "break contour group apart" seç. daha sonra en son cizgiyi seçip mouse un sol tuşuyla boş renk sağ tuşuyla cutpath yada cutcontour rengini seç bu palet yoksa mail atabilirim. Baskes ile başka sorunların olursa yardımcı olabilirim.

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
birde export ederken corelde transparan backround seçeneği işaretli olmasın....

edaylagrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ermajans.com
yardımlarınız için çok teşekkür ederim fakat ben çalışmaya ikinci kontur nasıl atılıyor onu yapamıyorum. sonrasınıda bilmiyordum öğrenmiş oldum. sağolun ikinci konturuda anlatırsanız çok sevinirim

pedalizax

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar mrb baskes makinasında seri işlerim var baskı yaparmısınız acaba