Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Roland sj 740 baskı sorunu yardım

reklamci00

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar benim roland sj 740 baskı makinam mevcut son zamanlarda baskılarımda resimlerin veya yazıların kafa yonunde cizgi cizgi şeklinde çıktığını görüyorum neden olabilir? yardım ederseniz sevinirim.

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selamlar öncelikle şunu sormak istiyorum ne zamandır kullanıyorsun makineyi ? Rutin temizlikleri dışında genel temizliğini yapıyormusun makinenin ? Vinil baskılarda biliyorsun kafalarda iplik bırakıyor ve bunun gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. Eğer bunların dışında bir sorunsa bilgilendirirsen yardımcı olmaya çalışırız.

reklamci00

🌱Yeni Üye🌱
yaklaşık 5 yıl oldu makinamız tam olarak sorun denilebilirse acıklamak istiyorum. herhangi bi resmi baskıya gönderdigimzde resim cıkıyor ama kafa gidiş yönü belli oluyor resimde..light boya kullanmıyorum suan

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kafaların temizliğini yap.eğer imkanın varssa kafaları sök ve sıvısı ile temizle genel bir temizlik olur.eğer olmuyorsa yeni kafa almanı öneririm.(not:temizliği yaptıktan sonra kafa ayarlarını yap test al.orada hangi kafanın boya kestiğini anlarsın)sorunun olursa beni 0537 378 8719 dan yada 0545 894 14 69 dan ara.Saygılarımla

reklamci00

🌱Yeni Üye🌱
kafa sorunu nedeniyle 2 light renkleride kullanmıyorum siparisden gelene kadar sebebi bu olabilirmi ? wede test printte siyahın kırıklı oldugunu gordum

reklamci00

🌱Yeni Üye🌱
satın aldıgım kafa temizligi sıwısyla temızligini yapıoyorum

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
kafaların temizliğini yap.eğer imkanın varssa kafaları sök ve sıvısı ile temizle genel bir temizlik olur.eğer olmuyorsa yeni kafa almanı öneririm.(not:temizliği yaptıktan sonra kafa ayarlarını yap test al.orada hangi kafanın boya kestiğini anlarsın)sorunun olursa beni 0537 378 8719 dan yada 0545 894 14 69 dan ara.Saygılarımla

Arkadaşın sorunu boya kesme falan deil anladığım kadarıyla.. valla hemen kafaları yenilettiniz adama.

Anladığım kadarıyla makine gidişyönünde çizgi dediğin pas çizgisi oluşuyor galiba..

aslında bu tür sorunlarda sorunu gösteren fotoğraf yükleyebilriseniz dahia iyi olur ve sallama cevaplar cverilmez

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayın plotterci dikkatli oku yukarırıdaki yazıyı nediyor kafalrı sök sonra test al eğer oda olmuyosa değiştir.konuyu açan arkadaşın yazısını iyi oku.kaç zamandır makinam böyle diyor.yani bayağı bir baskı yapmış.bazı şresimleri bir kaç baskıyla farketmemiş.anladınmı kapiş.ben yıllardır bu işlerle uğraşıyorum.ne yapcağımı allaha şükür çok iyim bilirim.ayrıca pass çizgisi olsa pass çizgisi der uzun zamandır kullanıyor değilmi.

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
sayın plotterci dikkatli oku yukarırıdaki yazıyı nediyor kafalrı sök sonra test al eğer oda olmuyosa değiştir.konuyu açan arkadaşın yazısını iyi oku.kaç zamandır makinam böyle diyor.yani bayağı bir baskı yapmış.bazı şresimleri bir kaç baskıyla farketmemiş.anladınmı kapiş.ben yıllardır bu işlerle uğraşıyorum.ne yapcağımı allaha şükür çok iyim bilirim.ayrıca pass çizgisi olsa pass çizgisi der uzun zamandır kullanıyor değilmi.

konuşmana dikkat et ... kapiş mapiş yumuşak yumuşak konuşma ramazan günü asabı bozma....uzun zamandır bu işi yapıyomuş ... yok ya... mesajlaruıından belli zaten ne olduğun...

denea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
makineyi satana sorsana arkadaş . millet birbirine girecek neredeyse .