Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RTE Üniversitesi için hazırladığım logo ve muhtemelen 1. gelecek logo...
bırak yarışmayı üniversitenin varlığından bile haberim yoktu nerde bu üniversite ya ayrıca bence birinci olur dediğinizin birinci olacağını hiç sanmıyorum. ama danışıklı dövüş yok ise
bırak yarışmayı üniversitenin varlığından bile haberim yoktu nerde bu üniversite ya ayrıca bence birinci olur dediğinizin birinci olacağını hiç sanmıyorum. ama danışıklı dövüş yok ise
kendi logon hoş duruyo ama sanki başbakanımız arı yapraklarda kanatları gibi algıya neden oldu bende
birinci olabileceğini sandığın logo ise yine algıma takılıp yukardan aşağı erdoğan tayip recep gibi hissetmeme sebep verdi düşünce güzel fakat hassasiyet ayarlarımda soru işaretleri bırakdı bende..emeklerinize ve düşüncenise sağlık
arkadaşlar kazanan logolar üniversitenin sayfasında yayınlandı. önce 10 tane logo seçmişler kimler olduğu belli değil sonra bu 10 logonun değişik versiyonlarını çzdirmişler sonrada bunlardan birinci seçmişler. gerisini siz düşünün madem sen çizdirecektin ver bir profesyonele çizsin ne yarışması düzenliyon değil mi?
arkadaşlar kazanan logolar üniversitenin sayfasında yayınlandı. önce 10 tane logo seçmişler kimler olduğu belli değil sonra bu 10 logonun değişik versiyonlarını çzdirmişler sonrada bunlardan birinci seçmişler. gerisini siz düşünün madem sen çizdirecektin ver bir profesyonele çizsin ne yarışması düzenliyon değil mi?