Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar merhaba yeni basladım bu işe sizden hani bu ruhun bedenden cıkısı dersi var mı onu isteyecektm aradım forumda bulamadım şimdiden cok tesekkürlerr
Eğer ruhun normal bedenden farklı olarak hareket etmesini istiyor isen, 2 farklı video gerekiyor. Bir normal yatarken, diğeri de ruhun hareket ettiği video. Ruhun hareket ettiği videoyu üstte çalışacaksın, opacitysi düşük olacak, isteğe göre masking de uygulayabilirsin. Yazarak anlatmak epey zor. Ulaşırsan ayrıntılı açıklama yapabilirim...
Eğer ruhun normal bedenden farklı olarak hareket etmesini istiyor isen, 2 farklı video gerekiyor. Bir normal yatarken, diğeri de ruhun hareket ettiği video. Ruhun hareket ettiği videoyu üstte çalışacaksın, opacitysi düşük olacak, isteğe göre masking de uygulayabilirsin. Yazarak anlatmak epey zor. Ulaşırsan ayrıntılı açıklama yapabilirim...