Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kusura bakma ama arkadaşım bunlar nasıl prof çekimler analyamadım fotoda su yerine flood efectini kullanmışın neden suyla oynuyorsun ayrıca ışıklar o kadar donuk olmaz diye düşünüyorum 2. karende grenler oluşmuş fazlasıyla maksadım seni kırmak değil ama kalkıp prof. gece çekimleri diye başlık açma cesareti gösterdiğin için böyle yazdım kusura bakma ama gayet amatör çekimler olmuş biraz daha gece fotosu incelemelisin arkadaşım...
öncelikle begendiğiniz için tşkr ederim.ikincisi sadece sayfadaki resimlerde photoshop war.bogaz köprüsünde flood efekti ve hisardada renklerle oynama war.ama linkteki resimlerin hiçbirinde oynama yok.hepsini makinadan çektigim gibi attım.diğerleri orjinal yani arkadaşım.gece çekiminden ne kadar anlıyosun yada anlayış farkınmı bilemem.bnm ve elimde olan makinanın sınırı buydu.fazlası olsa daha iisini yapardım tabikieleştirin için tşkr...