Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

rusça yazılar bozuluyor

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Word de yazılmış rusça yazıyı freehande getirince olmuyor yazılar bozuluyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu. Birde times new roman cyr fontunuz varsa atabilirmisiniz. Teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Word dosya PDF olarak Freehand programda açın...

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz word dosyasını pdf olarak nasıl açabilirim

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
word dosya PDF'e çevirmek için Adobe Acrobat Profeesionel programı kurullu olmalı...

Word dosya üzerine naus ile bir kere üzerine tıklıyoruz (dosya seçili hale geliyor); daha sonra maus üzerine sol click yaptığımız zaman Convert to Adobe PDF demelisiniz

Not: sonuçlar burada yazabilrsiniz... yardımcı olmayi çalışacağım

-------------------------------------------------------------

eğer ilk öntem olamdı o zaman word dosya açıyoruz CTrl + P; çıkan menüden Printer ayaparları: Adobe PDF seçiyoruz... Ok dedikten sonra sadece bir kaç dakika beklemelisiniz...

Not: rica edersam rusça yazı bana atabilirmisiniz... deneme yapıcağım

Son düzenleme:

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yardımların için çok teşekkür ederim. Adobe Acrobat Profeesionel programı bende yok şimdi onu kuruyorum. Bakalım olucakmı tekrar yazarım sana. https://rapidshare.com/files/222054126/__1057___1058___1056___1040___1053___1048___1062___1040__2.doc.html
---------------------------------------------------
pdf dosyasını çeviremedim ama şöyle bir çözüm buldum belki seninde işine yarar. word dosyasından copy c yapıyoruz sonra corele yapıştırıp ai olarak kaydediyoruz. bu şekilde oluyor. yardımların için tekrar teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
pdf dosyasını çeviremedim ama şöyle bir çözüm buldum belki seninde işine yarar. word dosyasından copy c yapıyoruz sonra corele yapıştırıp ai olarak kaydediyoruz. bu şekilde oluyor. yardımların için tekrar teşekkür ederim.

:)) evet böyle de oluyor

ama işte hangi program kullanıyorsun bilmedıkten sonra en mantıklı PDF yoluydu...

iyi sorun çözüldü için sevindım... kolay gelsin