Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

saatçim web arayüz çalışmam

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
FdM5A.png

değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel olmuş, sadece logodaki "saatçim" yazısının fontu baydı artık :D , her yerde görmekten sıkıldım, onun haricinde gözüme bişey takılmadı

Phlegm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmuş, sadece logodaki "saatçim" yazısının fontu baydı artık :D , her yerde görmekten sıkıldım, onun haricinde gözüme bişey takılmadı
Ahah bizim sirketin logosu da bu yazidan :D
Urunlerin kirmizi isimleri fazla goze batiyor galba.

caneralcilioglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Footer sanki biraz fazla mavi olmuş. Gri ile harmanlanıp bir şeyler yapılabilirdi sanki. Ama yinede ben beğendim tebrikler..

B0NFIRE

🌱Yeni Üye🌱
saatler çok göz yoruyor daha az saat olsaymış daha hoş gözükür ve milletin ilgisini çekerdi diye düşünüyorum

grafically

🏅Acemi Tasarımcı🏅
efekt olarak güzel bir çalışma olmuş ama heryer herşey mavi biraz boğucu, gözü yoruyor, hemen al buton fon rengini gri font renginide kırmızı yada mavi yaparsan daha sadeleşir, ziyaretçi yorulmaz, slaytı sağa doğru genişlet bence arada ölmüş üst menülerin alt alta olmasıda boğucu contrast renklerle ikisini ayırabilirsini insan bakarken panik atak geçirecek gibi oluyor ... emeğine sağlık

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
efekt olarak güzel bir çalışma olmuş ama heryer herşey mavi biraz boğucu, gözü yoruyor, hemen al buton fon rengini gri font renginide kırmızı yada mavi yaparsan daha sadeleşir, ziyaretçi yorulmaz, slaytı sağa doğru genişlet bence arada ölmüş üst menülerin alt alta olmasıda boğucu contrast renklerle ikisini ayırabilirsini insan bakarken panik atak geçirecek gibi oluyor ... emeğine sağlık

teşekkür ederim beni aydınlattınız

futurist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Her yerde saat saat saat başım döndü.
bence ortada büyük bir saat resmi güzel olmuş. diğerlerini azalmalısın diye düşünüyorum. renk olarak mavi rengi değilde daha metalik renk olması daha güzel yapar siteyi diye düşünüyorum

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
Karmaşık ve boğucu bir tasarım gözüküyor. Yazı boyutları daha zarif ve küçük olmalı mavi renk saatle hiç bağdaşmamış. Büyük saat markalarının online shop sayfalarını inceleyerek bilgi edinebilirsiniz. Sade bir tasarım az ve öz ürün çeşitliliği ile daha hoş bir çalışma ortaya çıkacaktır. Bu haliyle çok karmaşık geldi. İnsanlar siteye girdikleri 3-4 saniye içerisinde site kalma ya da kalmama fikirlerini veriyorken bu tasarımla bu sonuç 1-2 saniyede sonuçlanacak kanısındayım.