Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

saate rakam nasıl düzgün oturtulur

rolens

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar saate rakamlar nasıl simetrik bir şekilde yazılabilir yada hazır bir font varmı resmin üzerine istediğim gibi olmuyor rakamlar yardımlarınızı veya tavsiyelerinizi bekliyorum

Benzer konular

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar saate rakamlar nasıl simetrik bir şekilde yazılabilir yada hazır bir font varmı resmin üzerine istediğim gibi olmuyor rakamlar yardımlarınızı veya tavsiyelerinizi bekliyorum

aralarında 30 ar derece olan 12 çizgiyi yuvarlağa ortala
bitiş noktalarına rakamları yerleştir kolay gelsin

saat.jpg

rolens

🌱Yeni Üye🌱
ilgine teşekkür ederim ama bu çizgi korelin içinde varmı bizmi çiziyoruz çizersek açıları nereden ayarlıyoruz

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
hmm corel bilginiz yok sanırım :S
evet corelde yapılabiliyor dedikleriniz
ilgili dersler forumda mevcut efendim
corel derslerini inceleyebilirsiniz

rolens

🌱Yeni Üye🌱
corelde kedime göre bir çok reklam hazırladım sadece ölçü açı gibi işlerle hiç uğraşmadan resimleri yerleştirdim yazılarını yazdım gayette güzel şeyler çıktı ilk defa ölçülü bir işle uğraşacağım bir çok ders var hangisi olduğuu anlasam hemen indirip yapacağım .
bana kısa bir anlatım ölçü çizim gibi şeylerde yetecek aslında
şimdi gidip dersleri bir daha inceleyeceğim ama kısaca bir anlatımın varsa çok memnun olacağım yoksada teşekkür edeyim şimdiden

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
clock fontu

clock fontu sembol fontlardandır işine yarar çizgiler 1'e 1 dir

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
corelde kedime göre bir çok reklam hazırladım sadece ölçü açı gibi işlerle hiç uğraşmadan resimleri yerleştirdim yazılarını yazdım gayette güzel şeyler çıktı ilk defa ölçülü bir işle uğraşacağım bir çok ders var hangisi olduğuu anlasam hemen indirip yapacağım .
bana kısa bir anlatım ölçü çizim gibi şeylerde yetecek aslında
şimdi gidip dersleri bir daha inceleyeceğim ama kısaca bir anlatımın varsa çok memnun olacağım yoksada teşekkür edeyim şimdiden
hmm onu ders olarak eklemek çok zamanımı alır
kişi bilgilerimde msn adresim var ekleyin oradan yardımcı olayım

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
Arkadaşım video dersler denilen yerde interaktif blend tool aracının işlevi anlatılıyor. Bu dersi mutlaka bul ve indir. Senin işini bu görür.

ayşa1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aralarında 30 ar derece olan 12 çizgiyi yuvarlağa ortala
bitiş noktalarına rakamları yerleştir kolay gelsin

saat.jpg

çizgileri o şekil yerleştirmek için bir çizgiyi çizdikten sonra seçili durumdayken pencere-dockers-dönüşümler-döndür (ben türkçe kullanıyorum)yapıp ordanda 30 derece açı verilmesi sonrada apply to... ya tıklanması yeterli

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
çizgileri o şekil yerleştirmek için bir çizgiyi çizdikten sonra seçili durumdayken pencere-dockers-dönüşümler-döndür (ben türkçe kullanıyorum)yapıp ordanda 30 derece açı verilmesi sonrada apply to... ya tıklanması yeterli

ilave bilgi için teşekkürler :angel: