Şaban Dedeoğlu İnşaat Logo Çalışmaları
W woes 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 30 Ocak 2014 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 30 Ocak 2014 #2 güzel çalışma bu calışmaları 3d max prıgramındamı yaptınız...
Mustafa Cücük JANDARMA ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Nis 2008 Mesajlar 245 Tepkime puanı 2 30 Ocak 2014 #3 woes' Alıntı: bu calışmaları 3d max prıgramındamı yaptınız... Genişletmek için tıkla ... Photoshop ta yapilabiliyor.
woes' Alıntı: bu calışmaları 3d max prıgramındamı yaptınız... Genişletmek için tıkla ... Photoshop ta yapilabiliyor.
zeroth 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 May 2010 Mesajlar 95 Tepkime puanı 1 30 Ocak 2014 #4 logolar basarili olmus elinize saglik ama ben since olayina takildim.. since daha havali duruyor ama bu tur firmalar icin since degil "est" kullanilir established (kurulmak) tan gelir..
logolar basarili olmus elinize saglik ama ben since olayina takildim.. since daha havali duruyor ama bu tur firmalar icin since degil "est" kullanilir established (kurulmak) tan gelir..
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 31 Ocak 2014 #5 woes' Alıntı: bu calışmaları 3d max prıgramındamı yaptınız... Genişletmek için tıkla ... 3ds max veya cinema 4d türevi programlarda da yapılabilir tabi ama mockup kullanmak çok daha pratik hocam ben mockup kullandım
woes' Alıntı: bu calışmaları 3d max prıgramındamı yaptınız... Genişletmek için tıkla ... 3ds max veya cinema 4d türevi programlarda da yapılabilir tabi ama mockup kullanmak çok daha pratik hocam ben mockup kullandım