Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şablon

Baterist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar, bitkisel ürünlerle ilgili, bir kartvizit için, öneriniz ne olur.
Elinde, Bitkisel Ürünlerle ilgili kartvizit şablonlar var mı? psd. ai yada diğer her türlü format olur. bir de cdr olmasın.
teşekkür ederiz.

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence şablon yerine kendin tasarla.Buraya yükle senin tasarımın üzerinden sana fikir veren çok olur.Dediğim gibi ilk adımı sen atmalısın.Yoksa o tasarım sana ait olmaz.

Baterist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet . Doğru söylüyorsunuz. Tasarlıyorum elbette.
Peki . bir kaç sorum olacak. Siz kartvizit için hangi programı önerirsiniz photoshop tan yapıyorum ama ıllustrator u photoshop gibi rahat kullanamıyorum. sizin fikriniz nedir? freehand i hiç kullanamıyorum kartvizit oluşturamıyorum. o yuzden şablon bakayım dedim .
tesekkür ederim.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım ben Corel kullanıyorum:) Sana önereceğim programlar CorelDraw,Freehand,Illustrator.Elbette Photoshop'da da yapabilirsin.Ancak Ölçüleri ve kesim paylarını (Vektör tabanlı programları kullanamadığına göre bu konu hakkında bilgin olmadığı kuvvetle muhtemel) ayarlayabilmen için Photoshop'a çok hakim olman lazım.Tabi baskıya göndermeden önce çalışmanı kaydedeceğin uzantıyı da bilmelisin.Jpeg veya Gif olarak kaydedersen olmaz.En sağlıklısı önceden işi bastıracağın matbaayla görüşüp Photoshop da yapacağını ve hangi uzantıda getirmen gerektiğini sormalısın.
Eğer sonuç alamıyacağını düşünüyorsan ki vektör tabanlı programları kullanamadığını yazmışsın.O takdirde bu işi yaptırmak için bir grafiker bulmalısın.

Sana diyebileceklerim bunlar.