Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şafak Özel Eğitim logo

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yoğun bi sezondan sonra helesukur az rahatim :)
safklog.jpg

Benzer konular

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet başarılı logolar çıkarıyorsun always eline emeğine sağlık

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şafak yazısındaki güneşin bir esprisi yok gibi fazlalık duruyor:)

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışma tebrikler güneş olmadanda olabilirmiş ama böylede kötü durmuyor

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
şafak yazısındaki güneşin bir esprisi yok gibi fazlalık duruyor:)

yorum için teşekkürler drummer. aslında var :) şöyle logo ve yazının ayrı ayrı kullanılması gerekebilir. bu durumda da kullanılabileceğini düşünerek böyle yaptım zaten. yani sadece firmanın yazı karakteri kullanıldığında da logoya gönderme yapılabilmesi için.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Bir logonun içinde 2 kere aynı espiri kullanıldığında logonun etkisi yok olur, ve bu tekrar anlamsız olduğundan logo göz yorucu bir hal alır. Amblem gayet güzel olmuş bence.. Ama güneş tekrarı logoyu sarsmış birazcık. A ve F harfleri arasında oluşan boşluğu güneşle doldurmak daha akıllıca ve logoyu daha çok toparladığından güzel olmasına rağmen arkadaşların tam aksine amblemi yok etmeni tavsiye ederim. Bu logoyu daha çok uzatmak yerine daha çok belirli bir alanda toplamaya yarayacaktır. Aynı zamanda ö harfindeki boşluklar logoyu birazdan resmiyetten uzaklaştırmış derim. Dolu olduğu taktirde etkisi daha doğru olacaktır.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir logonun içinde 2 kere aynı espiri kullanıldığında logonun etkisi yok olur, ve bu tekrar anlamsız olduğundan logo göz yorucu bir hal alır. Amblem gayet güzel olmuş bence.. Ama güneş tekrarı logoyu sarsmış birazcık. A ve F harfleri arasında oluşan boşluğu güneşle doldurmak daha akıllıca ve logoyu daha çok toparladığından güzel olmasına rağmen arkadaşların tam aksine amblemi yok etmeni tavsiye ederim. Bu logoyu daha çok uzatmak yerine daha çok belirli bir alanda toplamaya yarayacaktır. Aynı zamanda ö harfindeki boşluklar logoyu birazdan resmiyetten uzaklaştırmış derim. Dolu olduğu taktirde etkisi daha doğru olacaktır.

yorum için tesekkürler dilara. yalniz zaten belirtmiştim. ikisini de yükledim ancak aynı anda kullanılmayacak görseller. amblemi tshirt vb işlerde kupalarda vs. yani dar alanlarda amblemini kurumsalda logosunu kullanabilir diye iki türde calistim. resmiyeti de zaten biraz yok etmeye calistim. yani kasıtlı olarak zaten cocuksuluğa yöneltiorum. sonuçta özel eğitim özürlü cocuklara yönelik hizmet verdiği için aile endişelerini giderici bi sıcaklık taşıması gerektiğini düşündüm.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
yorum için tesekkürler dilara. yalniz zaten belirtmiştim. ikisini de yükledim ancak aynı anda kullanılmayacak görseller. amblemi tshirt vb işlerde kupalarda vs. yani dar alanlarda amblemini kurumsalda logosunu kullanabilir diye iki türde calistim. resmiyeti de zaten biraz yok etmeye calistim. yani kasıtlı olarak zaten cocuksuluğa yöneltiorum. sonuçta özel eğitim özürlü cocuklara yönelik hizmet verdiği için aile endişelerini giderici bi sıcaklık taşıması gerektiğini düşündüm.

Kullandığınız fontla zaten bunu(aile endişelerini giderici bi sıcaklık taşıması gerektiğini) vermişsiniz. Siz bilirsiniz tabi ama :)..