Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sağ click

BATMANCU

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşalar flashla bir site yaptım, html olarak exportladım. Html de sağ tıklana biliyor ama ben bunu engellemek istiyorum.Nasıl engelleyebileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Falash da sağ click yasaklayabiliyorum ama html de bu işe yaramıyor ve sağ click yeniden aktif hale geliyor.

arkadaşlar ALLAH aşkına yardım edin anlayamadıysanız tekrar yazayım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
allaha şükür kimse anlama özürlü değil forumda bildiğim kadarıyla
yoktur bilen yada yardım etmek istemiyorlardır
siz neden flood yapıyorsunuz ki?

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aradığınız kod bu gerekli yere uygularsanız problem yaşamazsınız kolay gelsin.

<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">

BATMANCU

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selim MERCANO & HOROS ikinizden ve diğer arkadaşlar özür dilerim yapmış olduğum kural ihlali için. Bu kuralı bilmiyordum bir daha yapmıycağıma söz veriyorum bundan emin olabilirsiniz.
HOROS ; yazmış olduğun iletide bana sarf etmiş olduğun sözler gerçekten çok ağır ikinci. mesajımda yazmış olduğum sözleri yanlış anlamışsın ben öyle demek istememiştim cümlelerim çok bozuk olabileceğini düşündüğüm için söylemiştim.Ama tekrar tekrar özür diliyorum bir daha böyle bir şey takrarlamıycağım.

ugurozkan yardımın için tşk. ederim.

Son düzenleme:

NOCRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kod bu mu süper.Eline sağlık:)

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rica ederim. Sorunsuz çalışır bu kod <body> etiketinin içine <body ..... > bu şekilde yapılmalı :)