Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sağlık Bakanlığı'nın yeni logosunun vektörel hali

serdarbükülmez

🌱Yeni Üye🌱
WzABd.jpg

CDR formatındaki logonun linki : https://s2.dosya.tc/server11/yHeDXR/sa_l_kbakanl___vekt_rellogo.rar.html

babacan45

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.okul-market.net
İndiremedim virüs korumam kafayı yedi.....zaten çok basit bir logo 5 dakikada yapabilirdim niye indirmeye çalıştım anlamıyorum, herhalde beleşçilik ve tembellik kanımıza işlemiş.

anselmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Her logoda ay yıldız kullanılmasını anlayamıyorum. Sağlık bakanlığında ay yıldızın ne işi var.
Sağlığı yıldıza uzanmak isteyen adam mı simgeliyor.

Son düzenleme:

anselmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İndiremedim virüs korumam kafayı yedi.....zaten çok basit bir logo 5 dakikada yapabilirdim niye indirmeye çalıştım anlamıyorum, herhalde beleşçilik ve tembellik kanımıza işlemiş.

Herhalde kanımıza işlemiş logonun basitliğine bakılırsa çaycıya mı yaptırmışlar bedavaya getirmek için acaba.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Sadeleştirmeye çalışılmış fakat ağırlığını kaybetmiş gibi geldi bana... Yeni TL simgesi de bunun gibi, bir zayıflık var...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
"ancak sağlıklı bünyeler yıldızlara ulaşabilir" havası var bence... basitliğinden rahatsız olmadım da, bi iritasyon var. onu anlayamadım. ya renklerden ya biçimi oluşturan noktaların yanlış konumlanmasından...

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
bana kalırsa sağlık alanında baya ileri gitmekte olduğumuzu vurgulayan bir çalışma ;) Sağlıktaki yeniliklerimizle Yıldızlara Uzanıyoruz havası :)

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
İfade bakımından beni de rahatsız etmedi fakat orantısız bir incelik var sanki... kırılacakmış gibi... Biraz daha mı dolgun olmalıydı.. bilemiyorum. Renk konusunda da dediğiniz gibi bir tuhaflık var...

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️

Logonun basitliği, estetiği elbette tartıışılır fakat eğer bir firmaya, bir kuruma ait bir logoyu kullanmamız gerekiyorsa, bunun doğrusu standart ve doğru olanını bulup kullanmaktır. Elbetteki internette dolaşan yalan yanlış bilgi ve logolardan korunmalıyız, fakat bitmiş, kullanılmaya başlanmış bir logoyu indirip kullanmak hazırcılık değildir. Üstelik yeniden çizmeye kalkıştığımızda hata yapma riskimiz de var. Belki çok basit şeyleri aramak yerine çizmek daha az zaman kaybı olabilir evet. Ama ifadeniz yanlış. Bir işte Sağlık Bakanlığı logosunu internetten indirip kullanmak ne beleşçiliktir ne de hazırcılık. Bence tam da tersi olur bu durumun, hazırı ve doğrusu varken yeniden çizmek ahmaklıktan başka birşey değildir.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
Logonun basitliği, estetiği elbette tartıışılır fakat eğer bir firmaya, bir kuruma ait bir logoyu kullanmamız gerekiyorsa, bunun doğrusu standart ve doğru olanını bulup kullanmaktır. Elbetteki internette dolaşan yalan yanlış bilgi ve logolardan korunmalıyız, fakat bitmiş, kullanılmaya başlanmış bir logoyu indirip kullanmak hazırcılık değildir. Üstelik yeniden çizmeye kalkıştığımızda hata yapma riskimiz de var. Belki çok basit şeyleri aramak yerine çizmek daha az zaman kaybı olabilir evet. Ama ifadeniz yanlış. Bir işte Sağlık Bakanlığı logosunu internetten indirip kullanmak ne beleşçiliktir ne de hazırcılık. Bence tam da tersi olur bu durumun, hazırı ve doğrusu varken yeniden çizmek ahmaklıktan başka birşey değildir.
Bu durumda tüm kurumlar logolarını vektörel olarak kendi internet sitelerinde barındırmak zorunda değiller mi?

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu durumda tüm kurumlar logolarını vektörel olarak kendi internet sitelerinde barındırmak zorunda değiller mi?

Bu konu başka. Bana sorarsanız barındırmalılar.
Benim bahsettiğim şey şu; elimizin altında indirip kullanabileceğimiz mevcut bir logo varken, bunu indirip kullanmayı hazırcılık ve beleşçilik diye nitelendirerek oturup logoyu yeniden çizmek ne derece doğru.
Kaldı ki logoyu çizmek için bile çözünürlüğü tatmin edici bir jpeg hali gerekli.
Zaten logo bir kere çizilir ve o standart haliyle kullanırılır. Aslolan budur.
Ama çaresiz kalıp yeniden çizmek zorunda olduğumuz amanlarda çok elbette.
Dikkat! Çaresizlikten.

babacan45

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.okul-market.net
Yeniden çizmek ahmaklık mı oldu şimdi, sen ne dediğini bilmiyorsun dostum. Asıl kafasına göre felsefe yapmak ahmaklıktır.

HD984

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar herşey iyi güzel lakin Link Kırık İlgili arkadaşların bilgisine ilgilenirseniz sevinirim veya başka bir cdr formatının linkini verirseniz onada memnun olurum
ilgi ve alaknız için şimdiden teşekkür ederim...

fbmst

🌱Yeni Üye🌱
çizen arkadaş sağolsun kolaylık sağlamış kullanmak isteyenlere fakat düzgün bir çizim yapamamış yakından bakılınca gayet net anlaşılıyor.eğimli kısımlarda çok fazla nokta kullandığı için düzleşmeler olmuş.daha temiz çalışılması lazım bence...