Font seçimi ve rengi gayet başarılı olmuş. Düşünce olarak da çok iyi buldum, tebrik ederim. Emek vermişsiniz. Emeğinize, düşüncenize ve yüreğinize sağlık.
ANCAK, Türkiye haritası içindeki görsellerde (stock fotoğraflarda) "çok önemli bir sorun" olduğunu düşünmekteyim. Nitekim; en arka plandaki bayan ve erkek şahısların "uyrukları" konusunda tercihinizi beğenmediğimi açıkça belirtmek isterim. Dediğim gibi düşünce olarak anlatılmak istenene uygun, ancak "uyruklarına" takıldım. Madem ki emek verip, arayıp, tarayıp, ya da kendi çekiminiz olup sağ ve solda "ben Türk'üm" diye bariz bağıran iki şahıs görseline yer vermişsiniz; bu özen ve duyarlılığı arkadaki iki şahıs ve ortadaki bayan şahıs için de beklerdim. Bu konudaki duyarlılığımı ve hassasiyetimi bağışlayınız, ama kendi şahsi görüşümdür. Eleştiri olarak kabul etmeseniz de lütfen öneri olarak algılayınız. Kısacası; böyle güzel bir düşünce ve tasarım gücüyle hazırlanan bir çalışmada, bu denli "önemli" bir yanlış seçim; açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı. Umarım demek istediğim anlaşılmıştır. Yanlış anlaşılmamasını ümit ediyorum.
Sponsor logoları okutmamakla birlikte, aşırı büyümüşler. Ayrıca üst tarafta gözü rahatsız eden bir boşluk var. Haritanın sağ tarafındaki gölge efektinin, su görseliyle birleştiği yerdeki keskin kenar hatasını, küçük bir hata olarak değerlendiriyorum. Tekrar emeğinize, yüreğinize sağlık.
Lütfen aldığınız ürünün içeriğine bakıp "organik" olmasına dikkat ettiğiniz kadar; seçtiğiniz görselin de içeriğine bakıp "organik" olmasına dikkat ediniz. Saygılarımla...