Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında çalışmalarına bakınca daha fazla uğraşırsan daha iyisini yapabileceğini umuyorum. bunun için ilk önce iiyi yapılmış film afişlerini incelemen iyi bir foto stok yapıp deneme-yanılma yöntemi ile kendini daha çok geliştirmen lazım. Senin için elimdeki birkaç afiş çalışmasını yükledim bunları biraz incelersen kafanda aşşağı yukarı birşeyler oturur. İyi çalışmalar
Aslında çalışmalarına bakınca daha fazla uğraşırsan daha iyisini yapabileceğini umuyorum. bunun için ilk önce iiyi yapılmış film afişlerini incelemen iyi bir foto stok yapıp deneme-yanılma yöntemi ile kendini daha çok geliştirmen lazım. Senin için elimdeki birkaç afiş çalışmasını yükledim bunları biraz incelersen kafanda aşşağı yukarı birşeyler oturur. İyi çalışmalar
Teşekkürler kardeş... Ben grafiker değilim..Lakin Photoshopla hobi olarak uğraşıyorum.. Son 2 yıldır öylesine merak oluştu denemeler yapmaya başladım.. Neticede benim yaptıklarım Amatör çalışmalar..Yaptığım çalışmalarda çok fazla ayrıntı ve detaya girmiyorum.. Fazlaca bir uğraş vermiyorum.. Ama yine de bir amatörce de olsa bir şeyler olsun istiyorum..Afiş sitelerinden 1000'e yakın afiş indirdim zaman zaman inceliyorum bazan benzerlerini yapmaya uğraşıyorum.. Photoshop uğraşım 10 yılı aştı.. Daha önce sadece kendim için Wallpaper vb hazırlıyordum..Şimdi 2 yıla yakındır Amatörce Afiş denemelerine başladım.. Bazan çok pozitif eleştiriler de alıyorum.İyi çalışmalar olduğunda bazan negatif eleştiriler de oluyor..Yapıcı eleştirilerden istifade ediyorum.. Yıkıcı eleştiriler de oluyor onlar direkt beni Profesyonel Afiş yapan bir grafiker gözü ile baktıklarında ağır eleştiriler yapıyorlar Dediğim gibi ben bir grafiker değil sadece amatör bir Photsohop severim