Neler yeni

Salon son hali

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eksik kafanda bitiyor..En iyisini alabilmek için zaten sürekli eklenti eklenti eklenti.. Bence başarılı ve zahmetli bir iş. Eline sağlık.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok şık duruyor.Manzarasıda güzelmiş. :)
4D den anlamıyorum ama görünce yorum yapmadan geçemedim.Elinize sağlık.

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
ışık ve açı modeller başarılı yastıkların siyah olması sanırım olmamış daha açık bir renk olsa gölgeleri daha belli olur gibi

eline sağlık

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim Arkadaşlar yorumlarınız için...

yorumlarınız benim için çok değerlidir.

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine saglık fakat aşırı ışık var aslında genel olarak ışık dagılımlarında bir sorun var gibi görüyorum bazı yerlerde yani koltuklarda patlama var texture dokularını öldürmüş yastıklar yerde olsa onların yastık oldugunu kimse anlayamaz biraz farklı renk veya textureler ile canlandırırsan yani contrastlık bir zıtlık verirsen daha hoş görünür diye düşünüyorum yada ışıkları biraz sarı tonda yapsanda güzel bir hava verebilir,beyaz olan yerler göze daha hoş gelebilir,birde yer döşemesi daha iyisi olabilirdi çok silik,köşelerdeki duvar textureleri birazdaha özenilmeli diye düşünüyorum tebrik ederim iyi çalışmalar

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine saglık fakat aşırı ışık var aslında genel olarak ışık dagılımlarında bir sorun var gibi görüyorum bazı yerlerde yani koltuklarda patlama var texture dokularını öldürmüş yastıklar yerde olsa onların yastık oldugunu kimse anlayamaz biraz farklı renk veya textureler ile canlandırırsan yani contrastlık bir zıtlık verirsen daha hoş görünür diye düşünüyorum yada ışıkları biraz sarı tonda yapsanda güzel bir hava verebilir,beyaz olan yerler göze daha hoş gelebilir,birde yer döşemesi daha iyisi olabilirdi çok silik,köşelerdeki duvar textureleri birazdaha özenilmeli diye düşünüyorum tebrik ederim iyi çalışmalar

teşekkür ederim sağolasın evet bazı eksıklıkler var bunları gordum ama bos zmn ısı oldugu için üzerinde duramadım ama ılerde gene yaptıklarımı paylaşırım insallh yorumlarınızı beklerim....

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
Böyle bir evimin olmasını isterdim, Birgün çok param olursa mimarisini sana çizdiricem :) İşin teknik kısmından anlamıyorum dolayısıyla görünüm için görüş sunabiliyorum, Bence çok iyi.

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eyvallah kardeşim sagolasın insallh ALLAH gonlune gore verır senın ve tum ıslam alemının...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu sefer camın önündeki tekli koltuklar hariç (sırt kısmı biraz daha yüksek olmalı ki arkaya yaslanaılabilesin) her şeyi beğendim. Ellerine sağlık ...

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkür ederim sağol..

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle harcanan vakte ve emeğe sağlık,
kotuklarda ve zemin kaplamada sorunlar var gibi...
Yinede uzmanı değilim, ama birşeyi merak ettim;
Tepeden ayna yada lamba gibi birşeyler tek bir kabloya bağlı sarkıltılmış, hangi yer çekimi kanununa göre havada yatay şekilde duruyor?